Uutislistaukseen

Oulun seurakuntayhtymän diakoniatyön hanke tarjoaa kohtaamista ja hyvinvointipalveluita ikäihmisille

Oulun seurakuntayhtymän Kohtaamista ja hyvinvointia ikäihmisille -hanke edistää vähävaraisten ja heikoimmassa asemassa olevien ikäihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Hanke on määräaikainen ja toimii ajalla 1.1.-30.6.2022. 

Kirkon diakonian juhlavuoden tunnus. Vihreällä taustalla kädet ja 2022.

Kohtaamista ja hyvinvointia ikäihmisille -hanke tarjoaa lahjakortteja hyvinvointipalveluihin diakonisin perustein.

Hankkeeseen on saatu rahoitusta testamenttilahjoituksesta Kirkkohallituksen kautta. ”Lahjoittajan toiveen mukaan varat käytetään kirkon diakoniatyön suorittamaan vanhusten hoitotyöhön” hankkeen projektityöntekijä Marja Posio sanoo. 

”Hankkeen tavoitteena on etsiä yhteistyökumppaneiden kanssa heikoimmassa asemassa olevia ikäihmisiä (yli 65 v.) ja tarjota heille hyvinvointipalveluja diakonisin perustein”, Posio kuvailee. 

Hankkeen kautta saatavien hyvinvointipalvelujen valikoimaksi on valittu jalkojenhoito-, hieronta- ja parturi-kampaamopalvelut.  ”Parhaillaan etsitään ja kartoitetaan alan yrittäjiä, joilla voisi olla mahdollisuus tehdä työ kotikäynnillä tai palvelutalossa paikan päällä ikäihmisen luona”, Posio jatkaa. 

Lahjakortteja on rajattu määrä. Asiakkaan ei tarvitse olla kirkon jäsen.  

Oulun seurakuntayhtymän yhteistyökumppaneita hankkeessa ovat Oulun löytävän vanhustyön verkosto, Oulun kaupungin kotihoito ja saattohoidon yksikkö. 

 

Lisätietoa: 

Oulun seurakuntayhtymän projektityöntekijä Marja Posio, p. 040 589 2887 / marja.posio@evl.fi 

Hankkeen verkkosivut >> 

 

Kuva: Kirkon diakonian juhlavuoden tunnus.

17.1.2022 14.28