Oulujoen seurakunnan päiväkerhot ja naperokerho

 

> Oulujoen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma (PowerPoint)Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Hiuskan naperokerho

Naperokerho on 2-5-vuotiaiden ikiomaa toimintaa kodikkaassa Hiukkavaaran seurakuntakodissa ”Hiuskassa” (Paraatikatu 8).
Naperokerhossa touhuillaan kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.00.
Toiminnassa mukana pyörii Metsämörri joka johdattaa lapsia luonnon helmaan hauskalla ja lapsille mielekkäällä tavalla.  Lisäksi naperokerhossa lapset saavat tärkeitä kouluvalmiuksia sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tärkeää on leikki ja leikkien oppiminen. Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa (Vasua)
Seurakunnan kerhossa pohjana ovat kristilliset arvot kuten erilaisuuden hyväksyminen ja toisistamme ja luonnosta huolehtiminen. Naperokerholainen saa tuntea olevansa hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Tutustumme monipuolisen toiminnan aikana myös lapsille sopiviin raamatun kertomuksiin sekä kalenterivuotemme juhlapyhiin. 

Kerhoon voi ilmoittautua jo vuoden 2020 aikana 2- vuotta täyttävät lapset ja kerhossa voi aloittaa kun on täyttänyt kaksi. Ryhmään otetaan 18 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmässä on tilaa.

 

Hiuskan päiväkerho

Hiuskan päiväkerho kokoontuu maanantaisin, tiistain ja keskiviikkoisin iltapäivisin. Päiväkerho on tarkoitettu kolmevuotta täyttäneille. Ryhmä on täynnä.


Hintan päiväkerho

Päiväkerhoryhmä 3-5 -vuotiaillle. Päiväkerho kokoontuu maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin aamupäivisin.

Ryhmässä on tilaa. Tiedustelut: Maaret Sulkala 044-3161654.