Följyssä, lapsiperheiden parhaaksi!

Oulunsalon seurakunta

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä ja helpotusta arkeen. Följyssä on Oulunsalon seurakunnan työmuoto oulunsalolaisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Meihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sairauden, uupumuksen nostaessa päätään, surun kohdatessa tai muuten vain pienemmänkin avun tarpeen yllättäessä. Tulemme avuksi kotiin. 

Koronaepidemian aikana noudatamme hygieniaohjeita sekä tulemme kotikäynnille vain terveenä. Myös perheissä, joihin tulemme, on kaikkien perheenjäsenten oltava terveenä. Sopimuksen mukaan tarjolla myös Ulkoilu-följyä eli voimme ulkoilla kotipihalla, puistossa tai seurakunnan leikkipihalla.

Yhteyttä voi ottaa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Jos et saa meihin heti yhteyttä puhelimitse, soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Följyssä- toiminnan yhteystiedot ovat;

hannele.heinonen@evl.fi , p. 044 745 3850

inkeri.santaniemi@evl.fi  , p. 044 745 3870

heidi.lampela@evl.fi  , p. 044 745 3871

anne-mari.koivu@evl.fi , p.044 745 3869

Otathan reilusti yhteyttä, olemme sinua varten!

 

Haukiputaan seurakunta

Toistaiseksi tarjoamme vain Ulkoiluföljyä. Ulkoilemme lasten kanssa kotipihalla tai vaikkapa läheisessä leikkipuistossa. Pakkasraja -15.

Haukiputaalla toimii myös Följyssä-kotiapu lapsiperheille. Ota rohkeasti yhteyttä puh. 040 5471 472 /Outi Palokangas

Haukiputaalla kotikäynnit ajoittuvat pääosin maanantaista torstaihin aamu- tai iltapäivisin. Jotta voisimme palvella mahdollisimman montaa perhettä, sovimme 1-3 aikaa yhdelle perheelle kerrallaan.

Mahdollisen korona-epidemian laajentuessa tiedotamme asiasta tällä sivulla, mikäli joudumme keskeyttämään toiminnan.


> Sivulle Apua ja tukea perheille