Följyssä, lapsiperheiden parhaaksi!

Oulunsalon seurakunta

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä ja helpotusta arkeen. Följyssä on Oulunsalon seurakunnan työmuoto oulunsalolaisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Meihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sairauden, uupumuksen nostaessa päätään, surun kohdatessa tai muuten vain pienemmänkin avun tarpeen yllättäessä. Tulemme avuksi kotiin. 

Sopimuksen mukaan tarjolla myös Ulkoilu-följyä eli voimme ulkoilla kotipihalla, puistossa tai seurakunnan leikkipihalla.

Yhteyttä voi ottaa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Jos et saa meihin heti yhteyttä puhelimitse, soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Följyssä- toiminnan yhteystiedot ovat;

hannele.heinonen@evl.fi , p. 044 745 3850

inkeri.santaniemi@evl.fi  , p. 044 745 3870

susanna.kairamo@evl.fi , p. 040 193 2168

Otathan reilusti yhteyttä, olemme sinua varten!

 

Haukiputaan seurakunta

Haukiputaalla toimii myös Följyssä-kotiapu perheille, jossa on alle kouluikäisiä lapsia. Följyssä-toiminta on tilapäistä hoitoapua. Tulemme kotiin tai lähdemme lasten kanssa ulos. Leikimme ja puuhailemme lasten kanssa, mutta tarvittaessa voimme tehdä pieniä kotiaskareita.

Ota rohkeasti yhteyttä puh. 040 5471 472 /Outi Palokangas

Haukiputaalla kotikäynnit ajoittuvat pääosin maanantaista torstaihin aamu- tai iltapäivisin, 1-3 tuntia kerrallaan.

 


> Sivulle Apua ja tukea perheille