Följyssä, lapsiperheiden parhaaksi!

Oulunsalon seurakunta

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä ja helpotusta arkeen. Följyssä on Oulunsalon seurakunnan työmuoto oulunsalolaisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Meihin voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sairauden, uupumuksen nostaessa päätään, surun kohdatessa tai muuten vain pienemmänkin avun tarpeen yllättäessä. Tulemme avuksi kotiin. 

Koronaepidemian aikana noudatamme hygieniaohjeita sekä tulemme kotikäynnille vain terveenä. Myös perheissä, joihin tulemme, on kaikkien perheenjäsenten oltava terveenä.

Yhteyttä voi ottaa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Jos et saa meihin heti yhteyttä puhelimitse, soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Följyssä- toiminnan yhteystiedot ovat;

jussi.saviharju@evl.fi , p. 044 745 3852

inkeri.santaniemi@evl.fi  , p. 044 745 3870

heidi.lampela@evl.fi , p. 044 745 3871

Otathan reilusti yhteyttä, olemme sinua varten!

 

Haukiputaan seurakunta

Haukiputaalla toimii myös Följyssä-kotiapu lapsiperheille. Ota rohkeasti yhteyttä puh. 040 5471 472 /Outi Palokangas

Haukiputaalla kotikäynnit ajoittuvat pääosin maanantaista torstaihin aamu- tai iltapäivisin. Jotta voisimme palvella mahdollisimman montaa perhettä, sovimme 1-3 aikaa yhdelle perheelle kerrallaan.

Mahdollisen korona-epidemian laajentuessa tiedotamme asiasta tällä sivulla, mikäli joudumme keskeyttämään toiminnan.


Lapsirikas-hanke

Lapsirikas tarjoaa erityisesti useampilapsisille perheille suunnattua helposti vastaanotettavaa, perheen toivomaa arjen apua. Yhteydenotot anna-maria.takkula@autalasta.fi tai p. 044 5628 000 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen tällä sivulla.

Lue lisää Lapsirikas-hankkeesta täältä.


> Sivulle Apua ja tukea perheille