Lapsi potkulaudan kanssa skeittiparkissa. Teksti: Rohkeus olla minä. Rohkeus olla reilu kaveri. Rohkeus olla kristitty.
 

Ikäkausi: Rohkeus 9-11 v.

Unelmia tavoiteltaviksi

 • Seurakunta tukee ja kannustaa lapsen kasvaessa isommaksi ja siirtyessä toiselle vuosikymmenelle. Lapsi saa rohkeutta tiedosta, että epätäydellisenäkin on rakas Jumalalle ja läheisilleen.

• Lapsi saa pohtia kasteen ja uskon merkitystä ikätasolleen sopivalla tavalla. Hän hakee omia isomman lapsen kokemuksia, sanoituksia ja merkityssuhteita elämän tärkeisiin kysymyksiin.
                                                      
• Lapsi saa seurakunnassa halutessaan ottaa vastuuta ja itselleen sopivia tehtäviä.

Tervetuloa kerhoihin!

Säännöllinen viikkotoiminta 1.-6. luokkalaisille. Kerhoissa pelataan, askarrellaan, kokkaillaan, liikutaan ja hiljennytään hartauteen yhdessä.

Kevät 2024

Koulutetut kerhonohjaajat pitävät kerhoja viikottain. Kerhokausi alkaa viikolla 2 ja viimeiset kerhot ovat viikolla 17. Hiljaisellaviikolla 13 ja koulujen pääsiäislomalla ei ole kerhoja.

Liikuntakerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu kerhoissa ensimmäisellä kerhokerralla. 

 

Lisätietoa kerhoista:

Virpi Huttunen
Nuorisotyönohjaaja
040 500 3263
virpi.huttunen@evl.fi

Varkkamissio 

Alakouluikäisille tarkoitettu kerho, jossa leikitään, askarrellaan ja opitaan lähetystyöstä. Kerho tiistaisin klo 17–18 Wirkkulassa – Kirkkotie 10. Lisätietoa kerhosta Karita Isolalta lähetys- ja vapaaehtoistyön koordinaattorilta p. 040 501 4764. 

Lapsikuoro

Harjoitukset torstaisin klo 17-18 srk-keskuksessa. Kuoro on tarkoitettu 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Tiedustelut: kuoronjohtaja Kaisa Säkkinen p. 040 5818 974, kaisa.sakkinen@evl.fi. 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas