Unelmia tavoiteltaviksi

  • Seurakunta tukee ja kannustaa lapsen kasvaessa isommaksi ja siirtyessä toiselle vuosikymmenelle. Lapsi saa rohkeutta tiedosta, että epätäydellisenäkin on rakas Jumalalle ja läheisilleen.

 • Lapsi saa pohtia kasteen ja uskon merkitystä ikätasolleen sopivalla tavalla. Hän hakee omia isomman lapsen kokemuksia, sanoituksia ja merkityssuhteita elämän tärkeisiin kysymyksiin.                                                           

                                                 • Lapsi saa seurakunnassa halutessaan ottaa vastuuta ja itselleen sopivia tehtäviä.

Tervetuloa kerhoihin!

Säännöllinen viikkotoiminta 1.-6. luokkalaisille. Kerhoissa pelataan, askarrellaan, kokkaillaan, liikutaan ja hiljennytään hartauteen yhdessä.

 

Syksy 2023

Koulutetut kerhonohjaajat pitävät kerhoja viikottain. Kerhokausi alkaa viikolla 39 ja viimeiset kerhot ovat viikolla 48. Koulujen syyslomaviikolla kerhoja ei ole.

 

Liikuntakerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu kerhoissa ensimmäisellä kerhokerralla. 

 

Lisätietoa kerhoista:

Virpi Huttunen, 040 5003263

Nuorisotyönohjaaja

[email protected]

 

Varkkamissio 

Alakouluikäisille tarkoitettu kerho, jossa leikitään, askarrellaan ja opitaan lähetystyöstä. Kerho tiistaisin klo 17–18 Wirkkulassa – Kirkkotie 10. Lisätietoa kerhosta Karita Isolalta lähetys- ja vapaaehtoistyön koordinaattorilta p. 040 501 4764. 

 

Lapsikuoro

Harjoitukset torstaisin klo 17-18 srk-keskuksessa. Kuoro on tarkoitettu 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Tiedustelut, kuoronjohtaja Kaisa Säkkinen p. 040 5818 974, [email protected]