Perheille

Seurakunta on apua ja tukena perheiden arjessa. Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinä tai perheesi, lapsesi tai nuoresi tarvitsee tukea ja kanssakulkijaa erilaisissa elämäntilanteissa. Voit ottaa yhteyttä oman seurakuntasi työntekijöihin tai erityisdiakonian työntekijöihin.

Katso lisätietoja:

> Apua ja tukea seurakunnittain

> Diakoninen lapsi- ja perhetyö

> Erityisnuorisotyö

Haukiputaan ja Oulunsalon seurakunnissa on Följyssä-toimintaa, lue lisää:

> Följyssä

Seurakunnissa on myös > Lapsiparkit-toimintaa

Tutustu myös säännölliseen lapsiperheille tarkoitettuun ryhmätoimintaan seurakunnissa: > Tule mukaan -sivulle

 

Oulujoen seurakunnan ulkoilukummit

Ulkoilukummit saapuvat pihallenne, leikkipuistoon tai  muuten vaan viettämään ulkoiluaamua Oulujoen seurakunnan alueella. Mukanamme tuomme leikkejä, peliseuraa, halutessanne pienet eväät retkleilyn merkeissä nautittavaksi. Ulkoiluseuraksi voi tulla perhe tai lapset, yhteisesti sovitulla tavalla. Ulkoiluaamuja voi varata pääsääntöisesti keskiviikko- ja perjantaiaamuihin kello 9-12 väliselle ajalle, muut ajat mahdollisuuksien mukaan.

Varaukset keskitetysti perhetoiminnanohjaaja Tom Pajukankaalle (0447884127), myös sähköpostitse tom.pajukangas@evl.fi. Ulkoilukummit ovat perhetoiminnanohjaajat Anu Suomalainen ja Tom Pajukangas.

 

Karjasillan seurakunnassa Päivystävä puhelin - lapsille ja perheille

tiistaisin klo 13-15 perhetoiminnan ohjaaja Mari Jääskeläinen p. 040 5747 109

Jos sinulla on jotain mielenpäällä, ja haluaisit jutella jollekin, soittele rohkeasti =)

Tuiran seurakunnassa puhelinpäivystys perheille

maanantaisin klo 13-15 lastenohjaaja Teija Kokko, p. 050 534 7477


Kirkon perheneuvonta tarjoaa sielunhoidollista ja terapeuttista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Lisäksi järjestetään parisuhdekursseja ja eroryhmiä. Lue lisää kirkon perheneuvonnasta ja Oulun perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Lapsirikas-toiminta tarjoaa erityisesti useampilapsisille perheille suunnattua helposti vastaanotettavaa, perheen toivomaa arjen apua. Yhteydenotot helena.kokko@autalasta.fi tai p. 044 5628 000 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisätietoja Lapsirikas-toiminnasta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Kuva: Sanna Krook / Kirkon kuvapankki