Luonnonkauneutta ja kohtaamisia

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan keskinäisessä yhteydessä Jumalan sanan ja sakramentin äärellä joka sunnuntaisessa jumalanpalveluksessa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla. Tervetuloa mukaan!

 

MESSU sunnuntaisin klo 10
Messun jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Rukouspalveluvuorossa olevan tunnistaa vihreästä rintamerkistä.

Kahden Vartin VIIKKOMESSU torstaisin klo 19 (1.11. alkaen). Viikkomessun jälkeen teehetki seurakuntasalissa tai kirkon aulassa.

AAMUPUURO torstaisin klo 9–10
Aloita aamusi yhdessä. Karjasillan kirkon aamupuuro on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit aamupalan yhteydessä vaihtaa kuulumisia ja tavata ihmisiä. Aamupuuro on vapaaehtoisten valmistama ilmainen aamupala.

Karjasillan kirkko on avoinna henkilökohtaiselle hiljentymiselle tai tutustumiselle kirkkoherranviraston aukioloaikoina ma–pe klo 9–16. Kirkon opastettu esittely ryhmille on mahdollista tilata p. 08 5313200

Lähetyspiiri tiistaisin klo 17.30–19 Karjasillan kirkon koulutussali
Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18–20 Karjasillan kirkon koulutussali
Perhekerho torstaisin klo 9–11.30 Karjasillan kirkon päiväkerhohuone (aloitamme aamupuurolla)

AJANKOHTAISTA

Tervetuloa vastaamaan lapsiperheiden kokemustiedon kartoitukseen!
Kysely on avoinna 6.5. – 31.5.2019 välisen ajan.

 

 

 

 

 


Vaikuta asuinalueesi kehittämiseen vastaamalla kyselyyn, jolla selvitämme lapsiperheiden kokemuksia, ajatuksia ja näkemyksiä arjen sujuvuudesta, haasteista, palveluista sekä toiminnan mahdollisuuksista.
Sähköiseen kyselyyn pääset vastaamaan tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/1F282427A5149703
Paperisia kyselylomakkeita on saatavissa alueen päiväkodeista, kouluista, Höyhtyän Välkkeeltä, Karjasillan kirkkoherranvirasto sekä muista lapsi- ja perhepalveluiden toimintayksiköistä.

Huoltajat voivat vastata kyselyyn itse tai yhdessä lastensa kanssa. Kysely toteutetaan yhteistyössä asuinalueesi varhaiskasvatus-, perusopetus-, nuoriso- ja hyvinvointipalveluiden sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tulokset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä ja niitä tullaan hyödyntämään alueen lapsi-, nuoriso- ja perhepalveluiden sekä yhteisöllisen toiminnan edelleen kehittämisessä. Aineistoa voidaan hyödyntää myös tutkimustyössä.

Mielipiteesi on meille tärkeä!

Lisätietoa kyselyyn liittyen:
Annukka Hulkkonen, Allinpuiston ja Lintulan päiväkodin johtaja, palvelukeskittymän edustaja annukka.hulkkonen@ouka.fi
Tuija Pohjola, Lintulammen asukasyhdistys ry., puheenjohtaja, tuija.pohjola@ouka.fi 
Marjaana Lassi, Karjasillan seurakunta, varhaiskasvatuksen ohjaaja, marjaana.lassi@evl.fi
Airi Martikainen, lapsi- ja perhetoiminnan järjestökoordinaattori, MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri, airi.martikainen@mll.fi

Päiväkerholaisia Karjasillan kirkolla