Tuomiokirkkoseurakunta

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kerhotoimintaa alakouluikäisille alkaen 17.1.2022.

Nyt harrastamaan mukavaan porukkaan! Kerhoissa opetellaan uusia taitoja ja pidetään hauskaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan iloisen ja reippaan mielen.

Kerhot kokoontuvat viikoittain, ohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma aikoina eivätkä juhlapyhien aattoina.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostiin kaija.siniluoto@evl.fi.  Kerhoihin mahtuu 10 -15 lasta kerhoa kohden. Tulethan kerhoon terveenä. Kerhoissa on tarjolla maskeja kaikille osallistujille sekä huolehditaan käsihygieniasta. Lisätietoja kerhotoiminnasta nuorisotyöohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi.

Tupa 1.- 6. luokkalaisille tiistaisin klo 14.-16.00 - avoin kerhotoiminta.

Tupa 1.– 6.luokkalaisille torstaisin klo 14-16.00 - avoin kerhotoiminta.

Keskustan seurakuntatalossa, Isokatu 17, 1 krs. monitoimisali. Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole iltapäiväkerhopaikkaa toisaalla. Käynti seurakuntatalon sisäpihan puolelta.

Tupa tarjoaa yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa alakouluikäisille lapsille. Ilmoittautuminen (huoltajan yhteistiedot) Kaijalle sähköpostiin. Lapsi voi myös antaa huoltajan yhteystiedot paikanpäällä. Ilmoittautuminen on välttämätöntä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779, kaija.siniluoto@evl.fi.

 

 

 

Kolme lautapelilaatikkoa päällekkäin, taustalla koululaisia.
Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Iltaisin kokoontuvat alakoululaisten kerhot Keskustan seurakuntatalolla, Isokatu 17.

Kerhotoiminta jatkuu maanantaista 17.1.2022 alkaen.

Tulethan kerhoon terveenä. Kerhossa tarjolla maskeja kaikille osallistujille - huolehdimme käsihygienista. Kerhoihin ilmoittautumiset ja lisätiedot nuorisotyönohjaaja Kaija Siniluotoon 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi. 

 

Viikko iloisesti käytiin kivassa kerhossa! 

Pelailu- ja puuhailukerho 1.-3.luokkalaisille maanantaisin klo 18-19 - Vanhan Pappilan kivijalassa, käynti sisäpihan ovesta. 

Kerhossa pelaillaan lautapelejä, rupatellaan ja joskus askarrellaan erilaisten teemojen ympärillä. Kerhoon mahtuu 15 lasta. Kerho kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 13.9.

 

Taikataikinasta koristeita? Soodasta taikinaa? Oikealta näyttää, mutta syödä ei saa.

Tuunataan Taikinaa 4.-6.luokkalaisille tiistaisin klo. 17.00 - 18.30

Tässä kerhossa saat Ihan Itte loihtia erilaisista taikinoista koristeita, koruja, helmiä - luovuutesi on vain rajana. Mukaan mahtuu 15 lasta.

 

Pikkupurtavaa, pikkusuolaista - makoisia suupaloja

Kokkikerho 1.-4. luokkalaisille tiistaisin klo 17.00 - 18.30 (Täynnä)

Ihan Itte - tein oman välipalan! Pientä purtavaa - välillä super terveellistä ja välillä herkkumasullekin hyvää. 

Kokkikerhossa valmistetaan niin suolaisia kuin makeitakin pikkusnacksejä yhdessä toisen lasten ja ohjaajien kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä toimimiseen et tarvitse. Ilmoittautuminen kaija.siniluoto@evl.fi tai 050-5249779. Kerhoon mahtuu 10 lasta. 

 

Maalaaminen on ihanaa! Piirtäminen on kivaa! Oispa kiva oppia jotain uuttakin .. .. ..

Taidekerho 1.-3. luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16.30 - 18.00

Taidekerhossa saa luovuuden kipinä sädehtiä. Maalataan, piirretään, muovaillaan, askarrellaan, tehdään vierailuja taidegallerioihin, taidemuseoon ... vaikka mitä mahtavaa taiteen ympärillä. Omia välineitä et tarvitse. Mukaan mahtuu 10 lasta.

 

Keskellä viikkoa

Aina mukavaa

Murheitakin meille jakaa saa

Uusien kavereiden kanssa kun hengaillaan

KAMU kerho 1.-6.luokkalaisille keskiviikkoisin klo 18-19.00

Ystävällä on monta nimeä ja yksi niistä on KAMU! KAMU kerhossa pelaillaan lautapelejä, leikitään, jutellaan ja hiljennytään yhdessä uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Mukaan mahtuu 15 lasta.

 

kuva pixabayKardemumma? Desimitta? Lämpimät voileivät?

Kokkikerho 1.-3.luokkalaisille torstaisin klo 16.45-18.15.

Kokkikerho 4.-6.luokkalaisille torstaisin klo 18.30-20.00 (Täynnä)

Kokkikerhossa valmistetaan sekä suolaista että makeita herkkuja ja ruokia yhdessä toisten lasten kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä häärimisestä et tarvitse. Mukavien kerhonohjaajien kanssa voit turvallisesti tutustua kokkailun ihmeelliseen maailmaan. Mukaan mahtuu 10 lasta/kerho.