Tuomiokirkkoseurakunta

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kerhotoimintaa alakouluikäisille alkaen 5.9.2022.

Nyt harrastamaan mukavaan porukkaan! Kerhoissa opetellaan uusia taitoja ja pidetään hauskaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan iloisen ja reippaan mielen.

Kerhot kokoontuvat viikoittain, ohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma aikoina eivätkä juhlapyhien aattoina.

Kerhoihin ilmoittaudutaan ennakkoon kerhokohtaisten kevytilmoitus linkkien kautta (ei edellytä vahvaa tunnistautumista ilmoittautujalta). Kerhoihin mahtuu 10 -15 lasta kerhoa kohden. Tulethan kerhoon terveenä. Kerhoissa on tarjolla maskeja kaikille osallistujille sekä huolehditaan käsihygieniasta. Lisätietoja kerhotoiminnasta nuorisotyöohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi.

Tupa 1.- 6. luokkalaisille

tiistaisin ja torstaisin klo 14.-16.

- avoin kerhotoiminta alkaa ti 30.8.

Sofia seurakuntakeskus, Isokatu 17, 1 krs. monitoimisali. Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole iltapäiväkerhopaikkaa toisaalla. Käynti seurakuntatalon sisäpihan puolelta.

Tupa tarjoaa yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa alakouluikäisille lapsille. 

Ilmoittautuminen www.oulunseurakunnat.fi. Yksi ilmoittautuminen kerhovuodenn aikana riittää. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779, kaija.siniluoto@evl.fi.

 

 

 

Kolme lautapelilaatikkoa päällekkäin, taustalla koululaisia.
Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Iltaisin kokoontuvat alakoululaisten kerhot Sofian seurakuntakeskus, Isokatu 17.

Kerhotoiminnan syyskausi sekä kerhoihin ilmoittautuminen seurakunnan nettisivujen kautta (www.oulunseurakunnat.fi), alkaa maanantaina 5.9.2022.

Lisätiedot nuorisotyönohjaaja Kaija Siniluotoon 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi. 

 

Ruokalusikallinen? Desimitta? Hiiva?  What?!?!?!

Kokkikerhot 1.-3.luokkalaisille maanantaisin klo 17.-18.30 ja torstaisin klo 16.30-18.00

Kokkikerhossa kokkaillaan sekä suolaisia että makeita herkkuja ja ruokia yhdessä toisten lasten kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä touhuamisesta et tarvitse. Mukavien ohjaajien kanssa voit tutustua turvallisesti kokkailun kiehtomaan maailmaan. 

Kerhoihin mahtuu 10 lasta/kerho ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Taikataikinasta koristeita? Soodasta taikinaa? Oikealta näyttää, mutta syödä ei saa.

Tuunataan Taikinaa alaluokkalaisille tiistaisin klo. 17.00 - 18.30

Tässä kerhossa saat Ihan Itte loihtia erilaisista taikinoista koristeita, koruja, helmiä - luovuutesi on vain rajana. Mukaan mahtuu 15 lasta.

 

Ilmaisutaitokerho 3.-6.luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16.30-18.00

Mielikuvitus, aistit, tunteet, kokemukset, uuden oppiminen ja oivaltaminen itsestä ja toisista. Näitä käyttämällä tutustumme ilmaisutaidon ja teatterin maailmaa ja siinä samalla vahvistetaan mm. itseilmaisua, itsetuntemusta sekä sosiaalisia taitoja. Mukaan mahtuu 12 lasta.

 

Tuunataan, virkataan, kudotaan, ommellaan ... Osaisinkohan minä?

Kässäkerho 4.- 6.luokkalaisille keskiviikkoisin klo 18.30-20.00

Kyllä osaat! Ja aina voi harjoitella lisää! Kässäkerhossa pääset yhdessä toisten lasten ja taitavien nuorten ohjaajien kanssa luomaan käsin ja koneella omia ideoita, pehmoja tai tuunaamaan vaikka vanhan t-paitasi. Omia välineitä et tarvitse. Kerhoon mahtuu 10 lasta.

 

Kokkikerho 4.-6.luokkalaisille torstaisin klo 18.15-19.45 

Kokkikerhossa valmistetaan sekä suolaista että makeita herkkuja ja ruokia yhdessä toisten lasten kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä häärimisestä et tarvitse. Mukavien kerhonohjaajien kanssa voit turvallisesti tutustua kokkailun ihmeelliseen maailmaan. Mukaan mahtuu 10 lasta/kerho.