Mitä leirikeskuksissa voi tehdä?

 

Juhlat ja illanvietot

Leirikeskukset ovat oivallisia paikkoja juhlien järjestämiseen. Esimerkiksi idyllinen Lämsänjärven pirtti Oulussa tarjoaa tyylikkäät puitteet perhejuhlien pitoon.
 

Kokoukset, koulutukset ja virkistyspäivät

Leirikeskuksissa voi järjestää kokouksia.
 
Omaa rauhaa ja keskittymistä vaativiin kokouksiin ja koulutuksiin leirikeskukset tarjoavat viihtyisän ympäristön.
Kaikissa leirikeskuksissa on käytössä moderni AV-välineistö. Perusvarustukseen kuuluvat videotykki, cd, dvd, vhs, tv, valkokangas ja fläppitaulu.
Leirikeskuksesta riippuen kokoustiloja on tarjolla jopa 80 hengen ryhmille. Kattavimmat puitteet löytyvät Rokuan leirikeskuksesta.
 

Leirit, luontoretket ja vaellukset

Leirikeskukset soveltuvat erinomaisesti leirien järjestämiseen. Esimerkiksi erilaiset järjestöt, teemojen ympärille kokoontuvat ryhmät ja urheiluseurat voivat käyttää leirikeskuksia itse suunnittelemansa ohjelman puitteissa.
 

Luonto ja harrastukset

Leirikeskukset sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla.
 
Kaikki leirikeskukset sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla, vesistöjen äärellä. Puitteet vaihtelevat meren läheisyydestä upeisiin vaaramaisemiin. Merkityt polut ja retkeilyreitit mahdollistavat onnistuneet vaellusretket erilaisten vaatimustasojen mukaisesti. Matka voi valinnan mukaan olla joko oikopolku nuotiopaikalle, tunteja kestävä patikointiretki tai useiden päivien erämaavaellus.
 
 
Muita leirikeskusten harrastusmahdollisuuksia ovat marjastus, kalastus, veneily, melominen, pallo- ja joukkuepelit, hiihto ja lumikenkäkävely. Alueen palveluntarjoajat täydentävät valikoimaa tarjoten esimerkiksi koskenlaskua, melontaretkiä, kylpyläpalveluita, laskettelua, moottorikelkkailua, poroajeluita ja ratsastusta.
 

Ateria- ja muut palvelutLeirikeskuksissa voi järjestää kahvituksen.

Leirikeskuksissa ateriapalveluista huolehtii joko leirikeskuksen oma emäntä tai pitopalveluyrittäjä. Ammattitaitoinen palvelu vastaa isonkin ryhmän tarpeisiin. Mahdollisuuksia on retkieväistä aina täysihoitoon saakka.
Suvelan ja Lämsänjärven leirikeskuksissa tarjoilun voi halutessaan järjestää myös itse.
 
Saunatilat uimarantoineen ovat luonnollinen osa vesistöjen äärellä sijaitsevaa leirikeskustoimintaa. Yhteistä illanviettoa täydentävät tunnelmallinen grillikatos, nuotiopaikka tai laavu.
 
Liikuntarajoitteisille sopivia leirikeskuksia ovat Suvelan ja Rokuan leirikeskukset.
 

Lisätietoja leirikeskuspalveluista numerosta 044 316 1638 arkisin klo 9-15.