Ajankohtaista

 

Koronarajoitukset ovat voimassa 25.4.2021 asti.

Haukiputaan seurakunnan tilaisuuksia voi seurata verkon välityksellä osoitteessa www.virtuaalikirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalveluksiin voi tulla 3x6 seurakuntalaista, ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon kunkin viikon perjantaihin kl 14 mennessä. Yhteystiedot alla.

 

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostin välityksellä ma klo 9–16 ja ti-pe klo 9-14 p. 08 5471 185, haukiputaan.seurakunta@evl.fi.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Tavataan taas kun se on turvallista. Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Jaakko Tuisku, kirkkoherra

 

Hyvä haukiputaalainen,

Kuulua johonkin on yksi ihmiselle tärkeimmistä asioista. Syntyyhän jo pieni vauvakin johonkin, perheeseen. Kaipaamme läheisyyteen toisten ihmisten kanssa läpi elämämme. Toiset liittyvät joukkueeseen, toiset kuoroon. Yhdessä oleminen ja tekeminen on meille luonnollista ja rakentavaa.

Seurakunta on yhteisö. Täälläkin saa kuulua johonkin. Seurakunta on enemmän kuin sen kirkko tai seurakuntatalo. Seurakunta on ihmiset yhdessä.

Kutsumme sinua rohkeasti löytämään oma paikkasi Haukiputaan seurakunnassa. Täällä saa olla omanlainen. Rakennetaan yhdessä avaraa yhteisöä. Jos haluat olla kuulijana, toimintaa riittää moneen. Tule vaikka levähtämään sunnuntai-illan messuun. Jos haluat enemmän, kutsumme sinut tuomaan lahjasi ja osaamisesi seurakunnan vapaaehtoistyöhön. Osaatko soittaa? Osaatko tehdä käsitöitä? Osaatko opettaa? Osaatko rakentaa? Osaatko kirjoittaa tai säveltää? Mitä vain!

Haukiputaan seurakunta on tavallisten ihmisten seurakunta. Täällä ammennamme voimaa Jumalan rakkaudesta. Uskomme elämämme korkeamman haltuun. Pyydämme siunausta ja hyvää siihen mitä elämämme juuri nyt on.

Jaakko Tuisku

Kirkkoherra

Haukiputaan seurakunta

 

 

Tue Haukiputaan seurakunnan lähetystyön nimikkokohteita, katso tarkemmat tiedot Haukiputaan seurakunnan lähetystyön sivulta.

Haukiputaan seurakunta tuotti kesällä 2020 podcast-sarjan Hengen hedelmistä.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas

Haukiputaan seurakunnan seurakuntaneuvoston puheenjohtaja

Haukiputaan kirkko, edessä kaksi mopoa.