Hyvä haukiputaalainen,

Kuulua johonkin on yksi ihmiselle tärkeimmistä asioista. Syntyyhän jo pieni vauvakin johonkin, perheeseen. Kaipaamme läheisyyteen toisten ihmisten kanssa läpi elämämme. Toiset liittyvät joukkueeseen, toiset kuoroon. Yhdessä oleminen ja tekeminen on meille luonnollista ja rakentavaa.

Seurakunta on yhteisö. Täälläkin saa kuulua johonkin. Seurakunta on enemmän kuin sen kirkko tai seurakuntatalo. Seurakunta on ihmiset yhdessä.

Kutsumme sinua rohkeasti löytämään oma paikkasi Haukiputaan seurakunnassa. Täällä saa olla omanlainen. Rakennetaan yhdessä avaraa yhteisöä. Jos haluat olla kuulijana, toimintaa riittää moneen. Tule vaikka levähtämään sunnuntai-illan messuun. Jos haluat enemmän, kutsumme sinut tuomaan lahjasi ja osaamisesi seurakunnan vapaaehtoistyöhön. Osaatko soittaa? Osaatko tehdä käsitöitä? Osaatko opettaa? Osaatko rakentaa? Osaatko kirjoittaa tai säveltää? Mitä vain!

Haukiputaan seurakunta on tavallisten ihmisten seurakunta. Täällä ammennamme voimaa Jumalan rakkaudesta. Uskomme elämämme korkeamman haltuun. Pyydämme siunausta ja hyvää siihen mitä elämämme juuri nyt on.

Jaakko Tuisku

Kirkkoherra

Haukiputaan seurakunta

 

Koronatilanteesta:

Kokoontumisrajoituksia ei ole, mutta pidämme huolta koronaturvallisuudesta.

Noudatamme turvaohjeita ja  huolehdimme tarkoin käsihygieniasta. Suosittelemme metrin turvaväliä ja maskin käyttöä sisätiloissa sekä myös ulkotiloissa silloin, kun tarvittavan etäisyyden pitäminen on vaikeaa. Turvavälien vuoksi voimme ottaa kirkkoon max. 150 henkilöä ja isoon seurakuntasaliin 100 henkilöä.

 

Tue Haukiputaan seurakunnan lähetystyön nimikkokohteita, katso tarkemmat tiedot Haukiputaan seurakunnan lähetystyön sivulta.

Haukiputaan seurakunta tuotti kesällä 2020 podcast-sarjan Hengen hedelmistä. Soittolista sisältää 9 podcastia. Puhujina: Jussi Rinta-Jouppi (Uskollisuus), Katri Haapakorva (Rauha), Karita Isola (Ystävällisyys), Tarja Kainulainen (Rakkaus), Outi Pohjanen (Itsehillintä, Ilo, Kärsivällisyys) ja Nuusa Niskala (Lempeys, Hyvyys). Kanttorit Hannu Niemelä ja Kaisa Säkkinen ilmensivät aiheita musiikin kautta.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas

Haukiputaan seurakunnan seurakuntaneuvoston puheenjohtaja

Haukiputaan kirkko, kuvaaja Juho Alatalo, Studio Ilpo Okkonen