Järjestämme toiminta- ja teemapäiviä mahdollisuuksiemme mukaan syksyisin ja keväisin. Osa tapahatumista on isoja koko perheen tempauksia, osa pieniä puuhapäiviä pienellä porukalla, joissa molemmissa askarrellaan, leikitään, on yhteistä ohjattua toimintaa ja vapaata puuhailua isosten ja nuorisotyönohjaajien kanssa. 

Kuvituskuva toimintapäivistä. Piirroksia ja askarteluja

TAPAHTUMAT JA TEMPAUKSET

Ilmoittautuminen alkaa 7.9. ja on auki tapahtumakohtaisesti.  Tapahtumiin on erilliset ilmoittautumiset.

Yhdellä kaavakkeella voit ilmoittaa enintään 3 lasta samaan tapahtumaan yhtä aikaa.

*1.–7.- luokkalaisten askartelupäivät Kiimingin Kirkkopirtillä  

Askartelupäivä 5.3. Klo 12–14  (Ilmoittautuminen auki 7.9 4.3.24) 

Askartelupäiviin mahtuu mukaan 10 lasta/kerta. Päivässä ei ole ohjattua askartelua, vaan lapset pääsevät aarreaittaan eli meidän askarteluvarastoomme, ja kehittelemään ja ideoimaan omia askarteluja. Parin tunnin ajan luovaa askartelua. Tarjoamme mehut ja keksit. Voit ilmoittautua vain yhteen askartelupäivään. 

 

*1.–6.-luokkalaisten puuhapäivät      

Puuhapäivä 28.4. Klo 10–15 Kiimingin kirkkopirtillä    (Ilmoittautuminen auki 7.9 5.4.24) 

 

Puuhapäivässä on monenlaista puuhaa yhdessä kerhonohjaajien pitämänä. Ohjelmassa muun muassa pelejä, leikkejä, askartelua ja ulkoilua. Tarjoamme päivässä lounaan. Mukaan mahtuu 15 ensiksi ilmoittautunutta. Varasijoilta ilmoitetaan, jos peruuntumisia tulee.  Voit ilmoittautua vain yhteen puuhapäivään. 

 

*Keväinen varkkailta 7.5. Klo 17–19 Ylikiimingin seurakuntatalo (Infoa tulee Ylikiimingin koulujen kautta. Tapahtuma avoin tapahtuma.)  

1.–7.-luokkalaisille tarkoitetut ja keväinen puuhaillat, joissa erilaista puuhaa ja ohjelmaa. Leikkejä, askarteluja, pelejä ja pieni kioski.

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Kiimingin seurakunta
Kirkonniementie 6
90900 Kiiminki