kuvassa auringonsäteitä, oksa ja teksti: Kiimingin seurakunnan koronatiedote 19.3.


Kiimingin seurakunnan
Korona-tiedote, perustuen 19.3. klo 15 tilanteeseen
 

Olemme siirtyneet poikkeusolosuhteisiin seurakunnan toiminnassa. Piispainkokous ja Oulun seurakuntayhtymä ovat antaneet ohjeistuksen seurakunnille. Näiden perusteella toteutuvat: 

 Jumalanpalvelukset 
- Sanajumalanpalvelukset lähetetään sunnuntaisin Kiimingin kirkosta klo 10, ne ovat kuunneltavissa nettiradion (kotisivut) tai Virtuaalikirkon kautta. 
- Kiimingin kirkko on avoinna hiljentymistä, rukousta ja sielunhoitoa varten sunnuntaisin klo 11-14. Paikalla on pappi tai joku muu työntekijä. 

 Kirkolliset toimitukset (kasteet, vihkimiset, hautaukset) 
- Toteutetaan sovitusti, kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ja spostin avulla ma-pe 9-16. 
Toimituksen siirtäminen on mahdollista seurakuntalaisen toiveesta 
- Enintään 10 seurakuntalaista voi osallistua toimitukseen seurakunnan tiloissa, mutta kuitenkin niin että kaikki lähisukulaiset voivat osallistua hautaukseen. Kotikaste on yksityinen tilaisuus. 

Diakonia 
-Päivystys ajanvaraus maanantaisin klo 9-11 p. 040 7008 151. Kotikäyntejä ei tehdä, mutta puhelimitse voidaan keskustella.  

Toiminta verkossa 
Oulun seurakunnat lähettävät jumalanpalvelusten lisäksi iltahartauden Virtuaalikirkon kautta arki-iltaisin maanantaista lauantaihin klo 18. Viikon konsertti lähetetään keskiviikkoiltaisin. Samoin keskusteluohjelmia lähetetään erikseen ilmoitettavan suunnitelman mukaan Virtuaalikirkossa. 
Oulun seurakunnat lähettävät facebookin (Kirkko Oulussa) ja muiden some-kanavien kautta runsaasti ohjelmaa ja sisältöjä eri työaloilla (katso erillinen ilmoitus Rauhan Tervehdyksessä). Kannattaa seurata myös Kiimingin seurakunnan facebook-sivuja. 

 Perutaan ainakin 13.4. asti: 
- rippikoulut, kerhot, diakonian ruokailut, pienryhmätoiminta, muut viikkotoiminnat ja konsertit  
- matkat, retket ja leirit 

Näillä toimilla pyrimme tekemään kaikkemme sen eteen, että altistuminen tartunnalle olisi mahdollisimman vähäistä ja kuitenkin pystymme toteuttamaan seurakunnan perustehtävät. Otamme etäyhteydet täyteen käyttöön eli työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja somen kautta. Haluamme kulkea seurakuntalaisten rinnalla näinä vaikeina aikoina. Rukoilemme että varjeltuisimme pahalta ja seurakunnan työ voisi jatkua myös poikkeusolosuhteissa. 

Pauli Niemelä
kirkkoherra 

 

-------------------------------------------------------------------

 

Kiimingin seurakunta – kotiseurakunta

Seurakuntamme koostuu noin 15 000 seurakunnan jäsenestä, joista valtaosa on lapsia ja nuoria. Jokaiselle löytyy oma paikka ja tehtävä. Ota paikkasi ja tartu tehtävään!
 

Vapaaehtoiselle työlle on myös aina tilaa. Olemme mukana monella tavalla ja tasolla jakaen elämän arkea. Olemme verkottuneet alueen eri toimijoiden kanssa yhteistyöhön.
 

Sinua kutsutaan mukaan

Viikoittaisesta toiminnasta ja tapahtumista saat tietoa kotisivujen kautta tai seurakuntalehdestä Rauhan Tervehdys. Olemme myös Facebookissa.

Tervehdin sinua apostolin sanoin: "Me rukoilemme, että eläisitte Herralle kunniaksi ja kaikessa hänen mielensä mukaan ja kantaisitte hedelmää tekemällä kaikkea hyvää ja kasvaisitte Jumalan tuntemisessa" (Kol. 1:10).

Jumalan siunausta elämääsi!

Pauli Niemelä
kirkkoherra

 

Kirkkoherra, lääninrovasti
Kiimingin seurakunta
Kirkonniementie 6
90900 Kiiminki

Kiimingin seurakunnan seurakuntaneuvosto: Puheenjohtaja

Seurakuntasihteeri
Kiimingin seurakunta
Kirkonniementie 6
90900 Kiiminki
Seurakuntasihteeri
Kiimingin seurakunta
Kirkonniementie 6
90900 Kiiminki