Tapahtumia ja viikkotoimintaa

 

Jumalanpalvelukset ja hartaustilaisuudet

Haukiputaan kirkossa olevia jumalanpalveluksia voi kuunnella myös verkkokirkon nettiradiosta Oulun seurakuntien sivuilta. 

Messu su 25.2. klo 10 Haukiputaan kirkko. Toimittaa Samuli Ruusuvuori, kanttori Kaisa Säkkinen, messudiakoni Elisa Heikkinen, avustava pappi Frans Kinnunen. Laulun ystävät.

Messu su 3.3. klo 10 Haukiputaan kirkko. Toimittaa Outi Pohjanen, kanttori Hannu Niemelä, messudiakoni Outi Palokangas, avustava pappi Frans Kinnunen. Radio Dei.

Raamattukeskustelusarja to 29.2. klo 17.30 srk-keskus Poiju. Aiheena Yö ja kuolema, Outi Pohjanen sekä to 14.3. aiheena Ylösnousemus, Saila Karppinen.

Lapsille ja lapsiperheille

Vaunulenkki to 22.2. klo 12, lähtö Wirkkulan pihalta. Lähdetään yhdessä lenkkeilemään vaunujen ja rattaiden kanssa. Lenkkeillään sään ja kunnon mukainen lenkki, halutessa voidaan pysähtyä leikkipuistoonkin. Tullessa mahdollisuus käydä hörppäämässä lämmintä juotavaa sisätiloissa.

Iltaperhekerho- mäenlaskua ti 27.2. klo 17.30-19.30 leirikeskus Loisto. Leirikeskuksen pulkkamäki odottaa laskijoita! Myös sisätiloissa on pieni liukumäki pieniä liukuja varten. Iltaperhekerho on koko perheen ja monen sukupolven yhteinen juttu. Leirikeskus Loisto kokoaa perheet yhteen kuukauden viimeinen tiistai. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa ja lopuksi pieni iltapala.

Esikkoryhmä maanantaisin klo 10–12 Wirkkula. Esikkoryhmä on tarkoitettu alle 1,5-vuotiaille perheen ensimmäiselle lapselle ja hänen vanhemmilleen. Ryhmässä ohjaajia seurakunnasta ja kaupungin perhepalveluista. Ryhmään ei ole ilmoittautumista.

Perhekerhot perjantaisin klo 9-11 Kellon srk-koti ja tiistaisin klo 9.30-11.30 Wirkkula, Kirkkotie 10 D. Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa vietetään aikaa yhdessä leikkien, laulaen ja askarrellen. Kerhossa hiljennytään alttarin ääreen. Kahvi- ja mehutarjoilu. Ei ilmoittautumista, voit tulla silloin kun itsellesi sopii.

Varkkamissio tiistaisin klo 17-18 Wirkkula, Kirkkotie 10 D. Kerho alakoululaisille. Kerhossa leikitään, askarrellaan ja opitaan lähetyksestä.

Nuoret

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Wirkkula. Pelejä, iltapalaa ja rentoa olemista. Mukana seurakunnan nuorisotyönohjaajat. 

Kässämissio torstaina Poijussa klo 18-20 - Kirkkotie 10. Kerho nuorille ja nuorille aikuisille, jossa toimitaan lähetystyön hyväksi. Valmistetaan tuotteita lähetystyölle myyntiin ja niistä saadut tuotot ohjataan maailman kaikkein heikoimmassa asemassa oleville ihmisille.  Kevään kokoontumiset 8.2., 22.2., 21.3., 4.4., 11.4., 2.5.

Musiikki

Nuorisokuoro Loiste Harjoitukset maanantaisin klo 18-19.15 srk-keskuksessa. Kuoro tarkoitettu 13-20 vuotiaille. Tiedustelu, kuoronjohtaja Else Sassi p. 040 5886 196, else.sassi@gmail.com 

Nuorten bändi torstaisin klo 17 Wirkkula. Tervetuloa musisoimaan nuorten bändiin! Mukaan mahtuu soittajat ja laulajat. Treenaamme yhdessä rennolla asenteella ja myös aloittelijana voit tulla mukaan. Ilm. Katri Haapakorvalle ennen treeneihin tuloa p. 045 657 6122.

Muuta

Kellon seurakuntakerho to 22.2. klo 13 Kellon srk-koti. Tervetuloa kaikenikäiset eläkeläiset virkistymään ja tapaamaan tuttuja. Mahdollisuus saada taksikyyti omavastuu 3€/suunta, kyytipyynnöt Lukan Sarille p. 040 5898 362.

Juttukahvila to 22.2. klo 13 Martinniemen Kerhola. Huom! Muuttunut pitopaikka ja päivä! Kohtaamispaikka kaikenikäisille. Juttukahvilassa on hartaus, kahvit, yhteistä ohjelmaa ja yhteislauluja. Mahdollisuus saada taksikyyti, omavastuu 3€/suunta. Kyytipyynnöt edellisenä päivänä Minnalle p. 040 8668 319. Tervetuloa mukaan!

Parisuhdeilta pe 15.3. klo 18 leirikeskus Loisto. Piirretään parisuhteen yhteistä viivaa - nautitaan yhteisestä ajasta ja iltapalasta takkatulen lämmössä. Parisuhdeilta on teidän yhteistä aikaanne. Tervetuloa viettämään rentoa iltaa yhdessä muiden pariskuntien kanssa. Ilm. ke 28.2. mennessä Sarille: sari.lukka@evl.fi, ilmoitta myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Aamupuuro-Akatemia on tauolla srk-keskuksen lattiaremontin vuoksi, seuraava kerta ma 8.4.

Yhdessä -ryhmä tiistaisin klo 13-15 Wirkkula. Tule rohkeasti mukaan ryhmään, joka on avoin kaikille, ei edellytä sitoutumista. Ryhmää vetävät vapaaehtoiset ja toimintaa suunnitellaan yhdessä. Päiväkahvit.

Lukupiiri maanantaisin klo 18 kerran kuukaudessa Haukiputaan seurakuntakeskuksen Poijussa (Kirkkotie 10). Lisätietoja: https://www.oulunseurakunnat.fi/lukupiiri

Raamattupiiri tiistaisin klo 18 Haukiputaan srk-keskus. Raamatun tutkiskelua.

Ristipisto perjantaisin klo 12.30 srk-keskus Poiju.

Apua ja tukea

Diakoniapäivystys p. 044 7310 232 maanantaisin klo 9-11 tai sähköpostitse johanna.kerola@evl.fi

Kauppojen ylijäämäruuanjakoa ajanvarauksella ma-pe aamuisin. Ruuan hakuajan voi varata ma klo 9-11 puh. 044 7310 232 tai olemalla yhteydessä diakoniatyöntekijöihin.

Ruoka-apu lapsiperheisiin 
Isompia ruokaeriä tulee Prikka kiertoon -hankkeelta esim. pakasteina. Välitämme niitä lapsiperheille. Ruoka-avun tarpeen voit kertoa laittamalla sähköpostia: haukipudas.diakonia@evl.fi.

Kirkkokyytisetelillä kirkkoon 
Kirkkokyytiseteli on tarkoitettu Haukiputaan seurakunnan alueella asuville yli 65-vuotiaille, jotka eivät muulla tavoin pääse kirkkoon. Diakoniatyöntekijä tai pappi antaa pyynnöstä vanhuksille kirkkokyytiseteleitä. Seteleitä on mahdollisuus saada yhdestä kolmeen kirkkokäyntiin vuodessa. Vanhus voi käyttää setelit taksimatkoihin oman seurakunnan kirkkoon ja takaisin sunnuntaina tai muuna juhlapyhänä. Saattaja voi olla vanhuksen mukana veloituksetta. Lisätietoja saa seurakunnan diakoniatyöntekijöiltä.