Diakonia- ja palvelupiirit

Tältä sivulta löydät seurakuntien diakonia- ja palvelupiirien kuvaukset. Ryhmien kokoontumisajat ja -paikat löytyvät tapahtumakalenterista.

 

Haukiputaan seurakunnassa

Kellon diakonia- ja lähetyspiirin toiminta on tauolla kevään 2022
Kokoontuu joka toinen maanantai klo 13–14.30 Kellon seurakuntakodissa, Kylätie 8.
Toimintaa kehitetään osallistujien ideoitten pohjalla, piirissä mm. neulotaan diakonian ja lähetystyön hyväksi. 
Lisätietoja: Sari Lukka, puh. 040 5898 362

 

Karjasillan seurakunnassa

Diakoniatyössä voit toimia vapaaehtoisena monella tapaa. Palvelupiiri on avoin ryhmä jokaiselle, joka on kiinnostunut toimimaan diakonian vapaaehtoistehtävissä ja haluaa myös säännöllisesti kokoontuvan ryhmän. Palvelupiiri kokoontuu Karjasillan kirkossa joka toinen maanantai, lisätietoja Marjukka Huhtelin, p. 040 5752 710

 

Kiimingin seurakunnassa

Diakonian ja Lähetyksen Lauluiltoja järjestetään muutaman kerran kaudessa eri puolilla Kiiminkiä kodeissa tai seurakuntatalolla. Illoissa ennen kaikkea lauletaan yhdessä, mutta myös kuullaan diakonian ja lähetyksen ajankohtaisia kuulumisia sekä tositarinoita ihmisten elämästä ja arjesta. Illoissa on myös kahvitarjoilu, jonka vapaaehtoinen kahviraha käytetään syyskaudella Suomen Lähetysseuran Tasauskeräykselle ja kevätkaudella Yhteisvastuukeräykselle. Vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan iltoja järjestämään ja kutsumaan väkeä halutessaan myös koteihinsa. Tarkempia tietoja illoista löydät nettisivujen tapahtumakalenterista, Facebookista, kirkollisista sekä Rauhan Tervehdyksestä.
Voit myös halutessasi ottaa yhteyttä ja kysellä lisätietoja:
Erja Haho, Diakonian ja Lähetyksen tiimivastaava, p. 040 077 5164 tai erja.haho@evl.fi

Oulunsalon seurakunnassa

Diakoniatyössä tarvitsemme vapaaehtoisia monenlaisiin tehtäviin. Jokainen voi osallistua resurssiensa mukaan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä, diakonissat Riitta Markus-Wikstedt, p. 044 745 3848 tai Maija Sivula, p. 044 7453 853

Neulontaa ja matkakumppanuutta

tiistaisin klo 13–14.30 Toimitalolla, Vattukuja 2.
Kaikille avoin neulontahetki, jossa tehdään diakoniatyölle lahjoitettavaksi sukkia, lapasia, myssyjä, huiveja ym, samalla yhdessä keskustellen. Otamme vastaan lankalahjoituksia. Tervetuloa!

Lisätietoja: diakonissa Riitta Markus-Wikstedt, p. 044 7453 848

 

Tuiran seurakunnassa

Diakoniapiirissä käyvät henkilöt toimivat asuinalueensa diakoniatyöntekijän apuna, kun alueella järjestetään esimerkiksi kahvituksia, laitosvierailuja tai kerätään varoja alueen vähävaraisten henkilöiden ja perheiden auttamiseksi. Diakoniapiirit ovat avoimia kaikille, eli niihin voi tulla mukaan koska vain ilman ilmoittautumista. Uudet vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita porukkaan mukaan!

Välivainion ja Puolivälikankaan diakoniapiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13.00-14.30 Pyhän Tuomaan kirkossa (Mielikintie 3). Koronarajoitukset viivyttävät kevään 2022 ryhmätoimintojen alkamista. Ilmoittelemme ryhmätoimintojen käynnistymisestä tarkemmin myöhemmin. Mukana diakoniatyöntekijä Päivi Moilanen p. 040-5747064/ paivi.moilanen@evl.fi.