Seurakunnan toiminta syksyllä 2020

Seurakuntamme toiminta on hyvin pyörähtänyt käyntiin. Onneksemme korona-epidemian nk. toinen aalto ei ole koetellut seurakuntaamme. Ilmojen viilentyessä meidän tulee entistä enemmän huolehtia terveydestämme ja hygieniasta.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita seurakuntamme tapahtumiin! Käsidesiä sekä kasvomaskeja on saatavilla kaikissa toimitiloissamme.  Pidän tärkeänä, että turvaväleihin kiinnitetään huomioita viranomaisten suositusten mukaisesti.

Seurakuntamme tiloihin olemme antaneet seuraavat väkimäärä-suositukset:

Kirkko 60-120 hlöä*

Toimitalon Yläsali 30 hlöä

Reppu 20-25 hlöä

Pysäkki 15 hlöä

*60 hlön suositus vastaa tilannetta jossa kaikki kirkkoon tulevat ovat eri asuinympäristöstä saapuneita. Käytännössä näin ei kuitenkaan ole. Erityisesti kirkollisissa toimituksissa istutaan luonnostaan perhekunnittain samassa penkissä. Tällöin turvavälisuositusta ei käytetä. Pidämme suositeltavana sitä, että väkimäärä ei ylity 120 hengen.

Näillä rajoitustoimilla pyrimme huolehtimaan terveydestämme epävakaana aikana. Rukoilkaamme varjelusta kaikille seurakuntalaisillemme, että me kaikki pysyisimme terveenä.

Vs. kirkkoherra Jukka Joensuu

” Rakas Jumala. Sinä pidät huolen kaikista luoduistasi. Auta meitä jättämään pienet ja suuret murheemme sinulle ja ottamaan jokainen uusi päivä vastaan sinun lahjanasi. Aamen.”

 

Diakonian vastaanotto taloudellisissa asioissa ja keskusteluapu puhelimitse,

p. 044 7453 853/Maija Sivula, 044 7453 848/Riitta Markus-Wikstedt.

Sähköinen asiointi: https://asiointi.oulunseurakunnat.fi

 

Kirkkoherranvirasto avoinna ma - pe klo 9 - 16 toivomme kuitenkin edelleen asiointia puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

p. 08 5142 700, oulunsalonseurakunta@evl.fi

 

 

Oulunsalon seurakunta - elämää, uskoa ja iloa

Oulunsalo on yksi seitsemästä Oulun seurakuntayhtymän seurakunnasta, pienin vaan ei vähäisin. Seurakunnalla on pitkät perinteet - mutta myös halu uudistua.

Seurakuntalaisten keski-ikä on vain vähän yli 30 vuotta. Se näkyy lasten, varhaisnuorten ja nuorten toiminnassa, perhekerhoissa ja rippikoululaisten määrässä. Nuorekkuus ja vireys näkyvät myös niissä vapaaehtoisissa, joita nykyisin sanotaan senioreiksi. He vaikuttavat aktiivisesti muun muassa lähetys- ja diakoniatyössä.


Tule mukaan ja anna panoksesi: ideoi, anna aikaasi, välitä, osallistu!

Olet tervetullut!

 

 

 

  Kirkkoherra

  Petri Satomaan

  videotervehdys

 

Kirkkoherranvirasto

Vattukuja 2, 90460 Oulunsalo
Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–16.

puhelin: (08) 5142 700
sähköposti: oulunsalonseurakunta@evl.fi

Ota yhteyttä

Kirkkoherra, vv. 1.8.-20 - 30.6.-21
Oulunsalon seurakunta
Faksi: 08 521 2117
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo