Oulujoen seurakunnan lapsiperheiden viikottainen kokoava toiminta

tauolla koronarajoitusten vuoksi - ilmoitamme alkamisesta tapahtumakalenterin puolella

 

Perheiden avoimiin ryhmiin (erilaiset perhetuvat, kerhot, tapahtumat joihin vanhempi ja lapsi tulevat yhdessä) ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ryhmät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia . Mukaan voi tulla milloin vaan, ryhmistä ei voi myöhästyä vaan aikataulut voi sovittaa oman perheen elämään aukioloaikojen puitteissa. Ryhmät ei ole tarkoitettu vain äideille (jos ei siitä erikseen mainita), vaan mukaan voi tulla vanhemman, isovanhemman, hoitajan tai muun läheisen aikuisen kanssa. Katso lisätietoa ja kokoontumiskerrat tapahtumakalenterin puolelta.

Huonesuon muksumaanantai

Huonesuon muksumaanantain toiminta on päättynyt.

Puuhaa ja Pulinaa Hiuskassa

(Hiukkavaaran srk-koti Paraatikatu 8) maanantaisin klo 12.30-15.30. Lapsiperheiden yhteinen iltapäivä Hiuskassa. Mehu- ja kahvitarjoilu. Kerhossa voi leikkiä, lukea, askarrella ja osallistua yhteisiin tuokiohin.

Miesten vuoro Hiuskassa

Kerho miehille lapsineen, kerran kuukaudessa torstaisin klo 17.30-19.30. 

Hiukkavaaran perhetupa

(Hiukkavaaran monitoimitalo Tahtimarssi 3) tiistaisin klo 9-11.30. Leikkiseuraa ja mukavaa tekemistä lapsiperheille, mehu- ja kahvitarjoilu.

Talvikankaan perhekahvila

(Talvikankaan nuorisotilassa) torstaisin 9-11. Yhteistyössä Mll Korvensuoran kanssa.

Myllyojan perhetupa

(Myllyojan seurakuntatalo Koivumaantie 2) perjantaisin klo 8.30-11. Perhetuvassa on laulu- ja leikkihetki ja muuta mukavaa yhteistä tekemistä. Kahvi- ja mehutarjoilu. Perhetupa alkaa ulkoilulla, joten lämmin ulkovaatetus on myös tarpeen.

Lapsiperheiden aamustartti

Hintan seurakuntatalolla (Hintan seurakuntatalo Hintantie 89) torstaisin klo 8.30-11. Aamustartti on tarkoitettu lapsiperheille ja perhepäivähoitajille lapsineen. Mukavia puuhia ja vertaistukea. Aamustartti alkaa ukoilulla sään salliessa, joten lämmin ulkovaatetus päälle.

Hintan liikkuvat perheet:

Touhua ja tarinaa

Hintan seurakuntatalolla  kerran kuukaudessa keskiviikkoiltaisin 17.30-19.30

 

Liikuntalauantai

Hintan seurakuntatalon liikuntasalissa ja ulkona klo 9.30-12

 

Perhesähly

Hintan seurakuntatalon liikuntasalissa maanantaisin klo 17-18.

Hintan liikkuvat perheet -toiminta on matalan kynnyksen monipuolista liikunnallista toimintaa. Kokoonnumme Hintan seurakuntatalon (Hintantie 89) liikuntasalissa ja lähiympäristössä. Toiminta on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhdessä, mukana voi olla myös isovanhempi, kummi tai muu lapsen läheinen aikuinen. Liikkuessa tulee nälkä, joten liikuntalauantaissa tarjoillaan kevyt lounas, touhua ja tarinaa- illassa iltapala ja perhesählyssä pieni välipala. Liikkuvien perheiden toiminnasta ja tarkemmasta sisällöstä kuulet lisää facebook-sivuillamme sekä täällä.