Pyhäkoulu

 

Tervetuloa pyhäkouluun! Vasemmalta valikosta löydät lisätietoa netti- ja radiopyhäkoulusta sekä pyhäkouluista seurakunnittain. Pyhäkoulut löytyvät myös Oulun seurakuntien tapahtumakalenterista

Nyt rajoitusaikana emme voi kokoontua, mutta lapsiperheillekin on paljon tarjolla virtuaalikirkon puolella sekä lastenkirkko.fi sivustolla.

Ihanaa alkanutta vuotta! Näille sivuille tulee tietoa, kun voimme aloittaa jälleen kokoontumiset.


Raamattu on täynnä jännittäviä kertomuksia, ihmiskohtaloita ja arkisia tapahtumia. Pyhäkoulu kuljettaa lasta maailmaan, jossa tutustutaan kristilliseen uskoon ja rakastavan Jumalan hyvään tahtoon.

Pyhäkoulussa opitaan hiljentymään ja keskittymään. Siellä pohditaan lapsentajuisesti arvoja, murheita, iloa ja rakkaita ihmisiä. Vuoden kierto juhlapyhineen huomioidaan opetuksessa, jolloin lapsi oppii kristillisen sisällön lisäksi tuntemaan myös suomalaista tapa- ja perinnekulttuuria.

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jonne ovat tervetulleita kaikki yli neljävuotiaat. Tätä pienemmät kutsutaan mukaan aikuisen tai isomman lapsen kanssa.
Pyhäkoulunohjaajat ovat vapaaehtoisia tehtävään koulutuksen saaneita nuoria ja aikuisia. Uusia ohjaajia tarvitaan koko ajan; olet tervetullut mukaan lasten parissa tehtävään arvokkaaseen kasvatustyöhön.

Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua, mukaan voi tulla milloin vain. Pyhäkoulu on maksuton. Voit osallistua minkä tahansa seurakunnan pyhäkouluun.

Pyhäkouluun osallistumisesta lapsi saa Messupassiin tarran. Messupasseja saa kaikista Oulun seurakuntien kirkoista. Viisi tarraa kerättyään lapsi saa pienen lahjan.