Oulujoen seurakunta

Oulujoen seurakunta levittäytyy laajalle alueelle! Yhtä aikaa seurakunnan alueella on läsnä urbaani kaupunkikulttuuri ja elinvoimainen maaseutu. Seurakunnan jäsenmäärä on n. 20.000. On hienoa, että seurakunnan ilme on monipuolinen niin maantieteellisesti, historiallisesti kuin kulttuurisestikin!

Seurakunta haluaa olla lähellä jokaista. Seurakunnalla on erityinen tehtävä ja mahdollisuus kutsua erilaisia ihmisiä yhteen. Oulujoen seurakunnan tehtävänä on tuoda vaativaan arkeen toivon ja rakkauden sanomaa, sekä konkreettista tukea ja apua eri elämänvaiheisiin.

Kutsun Sinua seurakunnan jäsen, jäsenyyttä pohtiva tai jäsenyyden jo jättänyt: Ota yhteyttä! Mitä voisimme yhdessä tehdä, että seurakunta ja sen sanoma voisi ulottua Sinun arkeesi ja pyhääsi. Jos et juuri nyt ehdi, jaksa tai voi olla yhteyksissä, ole kuitenkin levollisin mielin: Puolestasi rukoillaan!

Ilkka Mäkinen

kirkkoherra

 

Päivystävä pappi puh. 044 788 3990

Tavattavissa Oulujoen seurakunnan jäsenten kirkollisten toimitusten (kasteet, häät ja hautajaiset) järjestelyissä. Mahdollisuus myös sielunhoidolliseen keskusteluun.

Päivystävä pappi on paikalla ma, ke,to klo 9-11, Hintantie 89, 2. krs. diakonissan vastaanottohuone.  Ti klo 9-11 Hintan sakastissa.

 

Seurakuntamestareiden ryhmäkutsunumero (08) 530 2981.

Kirkkoherra
Oulujoen seurakunta
Hintantie 89
90650 Oulu

Oulujoen seurakunnan seurakuntaneuvoston puheenjohtaja

Seurakuntasihteeri
Oulujoen seurakunta
+358 8 531 3500
Hintantie 89
90650 Oulu