Tilat toiminnalle

Kiinteistöpalvelut tuottavat kiinteistöjen elinkaarenaikaisia asiantuntijapalveluja Oulun seurakunnille ja seurakuntayhtymälle sekä muille ev.-lut. seurakunnille. Yksikön toiminta sisältää kiinteistöjen rakennuttamisen, kunnossapidon sekä hoito- ja huoltotyön.

Kiinteistöpalvelujen toiminnan tavoitteena on, että Oulun seurakuntayhtymällä on tarkoituksen mukaiset tilat toimintaansa ja että kiinteistöjen arvo säilyy.

Kiinteistöpalvelujen työntekijöiden yhteystiedot ovat täällä.

 


Investoinnit

Tiedote 9.9.2021

Pateniemenrannan seurakuntakoti, toimitilan vuokraus ja investointi, tiedote

Pateniemenrannan seurakuntakodin hankinta on käynnissä. Hanke on työmaavaiheessa 11/2021 loppuun saakka ja joulukuussa-21 seurakuntakodin tilat irtokalustetaan. Tilojen käyttöönoton tavoiteaikataulu on 2.1.2022. Seurakuntakoti on vuokratila. Seurakuntakotihankinnasta investointina toteutetaan kellotapuli ja irtokalustehankinta.

Hankkeen vastuuhenkilö on rakennuttajainsinööri Johanna Vakkuri (puh. 040 561 6236, johanna.vakkuri@evl.fi). Häneen puoleensa voi kääntyä hankkeeseen liittyvissä asioissa.

Liitteenä Pateniemenrannan piirustuksetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kiinteistöpalvelut

 

Oulun tuomiokirkko, julkisivurappauksen peruskorjaus, toteutussuunnitteluvaihe, tiedote

Hankkeen toteutussuunnitteluvaihe on käynnissä. Toteutussuunnittelun tavoiteaikataulu on 31.1.2022. Hankkeessa kirkon julkisivurappaus puretaan kopoalueilta sekä räystäsrakenteista ja kaarevilta osin, alusta puhdistetaan, räystäät muurauskorjataan ja tehdään uusi kolmikerrosrappaus.

Toteutussuunnittelun tavoiteaikataulu on 01/2022, jonka jälkeen tehdään hallinnolliset päätökset. Tavoiteaikataulu kilpailutukselle on maaliskuu 2022. Rakentaminen toteutetaan kahdessa vaiheessa. Tavoiteaikataulu rakentamisvaiheille on 05-09 /2022 ja 05-09/2023.

Hankkeen vastuuhenkilö on rakennuttajainsinööri Johanna Vakkuri (puh. 040 561 6236, johanna.vakkuri@evl.fi). Häneen puoleensa voi kääntyä hankkeeseen liittyvissä asioissa.

Kiinteistöpalvelut