Leirikeskukset

 

Valikoimaamme kuuluu viisi persoonallista leirikeskusta Oulu-Kuusamo välillä. Näitä Rokuan, Suvelan, Juuman ja Loiston leirikeskuksia voit varata omaan käyttöösi. Oulun seurakuntayhtymän leirikeskukset ovat oivallisia paikkoja erilaisten juhlien, illanviettojen, koulutusten tai leirien järjestämiseen. Kaikki leirikeskukset sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla ja vierailijat voivatkin ulkoilla tai järjestää vaellusretkiä erilaisten vaatimustasojen mukaisesti. 

Muita leirikeskusten harrastusmahdollisuuksia ovat marjastus, kalastus, veneily, melominen, pallo- ja joukkuepelit, hiihto ja lumikenkäkävely. Alueen palveluntarjoajat täydentävät valikoimaa tarjoten esimerkiksi koskenlaskua, melontaretkiä, kylpyläpalveluita, laskettelua, moottorikelkkailua, poroajeluita ja ratsastusta.

Valikon kautta voi tutustua tarkemmin leirikeskuksiin ja jättää tarjouspyynnön lomastasi. Voit tiedustella myös suoraan haluamastasi kohteesta alla olevan sähköpostin kautta.

Huomioithan, että leirikeskuksistamme Juuma, Loisto, Rokua ja Suvela ovat varattuna rippikouluille 4.6.-7.8.2023 välisen ajan

Lisätietoja sähköpostitse: leirikeskus.oulu@evl.fi

Leirikeskusten hinnasto 1.1.2023 alkaen Linkki avautuu uudessa välilehdessä(pdf)