Oulujoen seurakunnan rippikoulu

Rippikoulu on seikkailu, jonka voi kokea vain kerran. Siellä on tilaisuus pohtia yhdessä muiden kanssa elämän suuria kysymyksiä: Mikä on elämässä tärkeää? Minkälainen on suhteeni Jumalaan? Rippikoulussa opiskellaan kristinuskon keskeisimmät asiat. Opiskelu on yhdessä tekemistä ja kokemista, keskusteluja ja oivaltamista. Riparilla myös pelataan ja leikitään, ollaan rennosti ja pidetään hauskaa. Riparimuistot ja -tunnelmat elävät pitkään mielissä. 

Oulujoen ryhmäkohtaisilta sivuilta löydät eri ryhmien tiedot, jotka on ilmoitettu myös kirjeessä tai ryhmän aloitustapaamisessa. Sivuilla ovat myös ryhmien ohjaajien yhteystiedot esimerkiksi poissaoloista sopimista varten. Sivuille päivitetään mahdolliset aikataulumuutokset ja muut muuttuvat tiedot. Näillä sivuilla on siis hyvä vierailla aika ajoin rippikouluvuoden aikana.

Ryhmien kokoontumiset:

Laskettelu

City

OJ1

OJ2

OJ3

OJ4

OJ5

OJ6

OJ7

Erä

Muualla käyvät

Koronaturvallisuudesta lyhyesti (päivittyy koronatilanteen mukaan)

Rippikoulun turvallisuuden kannalta olennaista on riittävä väljyys ja käsihygienia sekä se, ettei hengitystieoireinen osallistu opetukseen/leirille.  Rajoituksia mm. kokoontumisiin liittyen seurataan, ja muutoksista ilmoitetaan rippikoululaisille ja heidän perheilleen.

Tarkemmin ohjeet ovat nähtävissä os. www.oulunseurakunnat.fi/rippikoulu 

Unohtuiko rippikouluun ilmottautuminen?
Ota yhteyttä rippikouluvastaavaan.

 

Alla ovat Oulujoen rippikouluvastaavien yhteystiedot ja heihin voit olla yhteydessä kaikissa rippikouluasioissa.

Anna-Maria "Ansku" Nenonen
seurakuntapastori
040-1926797

Jouni "Jone" Heikinheimo
nuorisotyönohjaaja
040-7379643