Avoimet työpaikat

– töihin Oulun ev.lut. seurakuntayhtymään

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja seitsemän palveluyksikköä. Jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.

Jokaisen rekrytoinnin lähtökohtana ovat ammatillinen osaaminen, koulutus ja työkokemus.

Oulun ev.lut. seurakuntayhtymässä on käytössä sähköinen hakumenettely. Voit täyttää tehtäväkohtaisen hakemuksen tai mikäli sopivia työpaikkoja ei tällä hetkellä ole avoimena, voit jättää avoimen hakemuksen. Avoimia hakemuksia hyödynnetään, kun Oulun ev.lut. seurakuntayhtymään haetaan määräaikaisia työntekijöitä tai sijaishenkilökuntaa.

Kesätyöt

Hautausmaiden kesätyöpaikkojen hakuaika on päättynyt 22.2.2021 klo 15. Hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksestä hakulomakkeella ilmoittamaansa sähköpostiin 31.3.2021 mennessä. 
 

Nyt haettavana ovat seuraavat kesätyöpaikat:

Diakoniatyöntekijä, kirkonesittelijöitä, kesäemäntiä ja kesätyösetelinuoria Cafe Kryptaan sekä toimistotyöntekijä henkilöstöpalveluihin.  Hakuaika näihin paikkoihin päättyy 22.03.2021 klo 15. 

Oulun tuomiokirkkoseurakunta palkkaa kahdeksan kesäsetelinuorta Pikku-Sofian kirkkoon kirkonrotaksi kesällä 2021. Hakuaika päättyy 6.4.2021 klo 15.

 

Katso avoimet työpaikat tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Sähköisen haun ohje