Avoimet työpaikat – Töihin Oulun ev.lut. seurakuntayhtymään

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja kuusi palveluyksikköä.Jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.

Jokaisen rekrytoinnin lähtökohtana ovat ammatillinen osaaminen, koulutus ja työkokemus.

Oulun ev.lut. seurakuntayhtymässä on käytössä sähköinen hakumenettely. Voit täyttää tehtäväkohtaisen hakemuksen tai mikäli sopivia työpaikkoja ei tällä hetkellä ole avoimena, voit jättää avoimen hakemuksen. Avoimia hakemuksia hyödynnetään, kun Oulun ev.lut. seurakuntayhtymään haetaan määräaikaisia työntekijöitä tai sijaishenkilökuntaa.

 

Hautausmaiden kesätyöpaikat

Oulun seurakuntayhtymä hakee 17 vuotta täyttäneitä, ulkotöissä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa viihtyviä työntekijöitä hautausmaiden kunnossapitotöihin sekä viherrakentamiseen hoitokaudelle 2020. Samalla haemme myös 2 - 4 kausipuutarhuria vastaamaan hautausmaiden kunnossapidon kesänajan ammattitehtävistä.

Työn kesto on sopimuksen mukaan noin 1 - 5,5 kuukautta ensisijaisesti touko-syyskuun välisenä aikana. Työntekijöitä valitaan yhteensä noin 130 ja heidät sijoitetaan työtehtäviin hautausmaakohtaiset työvoimatarpeet huomioiden.

Valituille olemme ilmoittaneet kirjeitse valinnasta. Valitsematta jääneet sekä varasijalle valitut saavat sähköpostiviestin viimeistään 9.4.2020 ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Katso avoimet työpaikat tästä.

Sähköisen haun ohje