Avoimet ovet

Aina ei kaipaa mitään erityistä ohjelmaa tai valmiiksi tarjottua sisältöä. Avoinna oleva kirkko, kahvila tai muu kokoontumispaikka tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi.

Löydä sopivaa tekemistä tapahtumakalenterista.

 

 

 

Haukiputaan seurakunnan Aamupuuro-Akatemia

Kaikille avoin tapahtuma torstaisin seurakuntakeskuksessa (Kirkkotie 10), yhteistyössä Puttaan Martat. Lippaaseen voi laittaa vapaaehtoisen maksun aamiaisesta.
Aamupäivään voi osallistua oman kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan. 

klo 10 aamurukous
klo 10.15 tarjolla puuroa, voileipiä ja pullakahvit
klo 11-12 päivän aihe.

 

Kiimingin seurakunnan Jäälin juttunurkka

Juttunurkka on avoin kokoontumispaikka kaikenikäisille maanantaisin klo 10–12. Kahvikupposen ääressä voit lukea päivän lehdet, jutella ajankohtaisista asioista. Tule käymään kaffilla! Lisätietoja Jaana Kontiolta, p. 040 5793 248. Pienestä kokoontumistilasta johtuen aloitusaika siirtyy myöhemmäksi.

 


Pyhän Luukkaan kappelin "Luukkaan olohuone"

Tiistaisin klo 17-19 Pyhän Luukkaan kappelin ovi on auki kaikille hiljentymistä tai keskustelua varten. Tule piipahtamaan tai viipymään, hiljentymään tai juttelemaan. Varsinaista ohjelmaa ei ole. Voit esimerkiksi tehdä käsitöitäsi, lukea tai pelailla lautapelejä. Kahvi-/teetarjoilu.


 


Hiuskan avoimet ovet

Torstaista perjantaihin klo 12-15

Paraatikatu 8, Hiukkavaaran ostoskeskuksen yhteydessä

Oulujoen seurakunnan uudessa toimitilassa Hiuskassa avoimet ovet kaikkien yhteiseksi olohuoneeksi.

Voit piipahtaa paikalle hetkeksi hengähtämään, lukemaan lehteä, kohtaamaan toisia tai vaikkapa nappaamaan kupin kahvia.

Avoimien ovien aikana tilaan saa vapaasti käydä tutustumassa. Lisäksi avoimien ovien sisällä järjestetään satunnaisia tapahtumia.

Tervetuloa!

 

Kansainvälinen kahvila

Kansainvälinen kahvila Tuiran seurakuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 17-19 välisenä aikana. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Voit tulla yksin tai yhdessä perheen kanssa. Tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Kahvilaa ei ole keskiviikkona 16.2 ja 20.4. Tervetuloa!

Kansainvälinen kahvila at Tuira Parish Center on Wednesdays from 5 pm to 7 pm. You can come and go according to your own schedule. You can come alone or with the family. Tea and snacks available. There will be no Kansainvälinen kahvila on Wednesday 16.2 and 20.4. Welcome!