Rippikoulut 2020

Tälle sivustolle tulee ajankohtaista tietoa vuoden 2020 rippikouluista. Sivua alaspäin selaamalla löydät oman ryhmäsi tiedot.

Koronavirus- pandemian vuoksi olemme joutuneet miettimään seurakunnan toimintaa uusiksi. Olemme päättäneet, että toukokuun loppuun asti rippikoulut ovat tapaamisten osalta tauolla. Seurakuntaan tutustumista kuitenkin suoritetaan etänä ja saat siitä ohjeet oman rippikoulusi työntekijöiltä.

Teemme kevään aikana suunnitelmia kesää varten, että miten saamme rippikoulut toteutettua. Kaikki rippikoulut toteutetaan ja mitään niistä ei peruta. Rippikoulu saattaa kuitenkin muuttaa muotoaan. Tässä vaiheessa on siis hyvä valmistautua myös siihen vaihtoehtoon, että jos korona jatkaa Suomessa leviämistään, niin joudumme miettimään leiririppikoululle vaihtoehtoja. Emme kuitenkaan kesästä vielä tarkemmin tiedä, joten seuraamme tilannetta koko ajan ja tiedotamme heti, kunhan päätöksiä kesän osalta tehdään. 

Elämä on lahja ja jokainen meistä on Jumalan luoma ihme. Tätä ihmettä varjellaksemme, olemme päätyneet näihin ratkaisuihin.

Poikkeukselliset olot voivat herättää monenlaista huolta ja keskusteluapu voi olla tarpeen. Keskusteluapua saat www.kirkonkeskusteluapua.fi- sivustolta. Rippikoulusi työntekijät ovat töissä, joten voit olla myös heihin yhteydessä.

Joosua 1:9
”Muista, että olen sanonut sinulle: Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.”
 

Muualla rippikoulun käyvät

Korona-epidemian vuoksi emme voi pitää viimeistä 26.4. sovittua tapaamista. Kotiseurakuntajakso suoritetaan kuitenkin loppuun 26.4. mennessä etänä joko verkkokirkon tai virtuaalikirkon kautta. Tarkoitus on kerätä rippikoulukortin vasemman puolen sivun merkit, eli seurakunnan tilaisuudet- merkit täyteen. 

Katso www.virtuaalikirkko.fi - sivulta tai kuuntele www.oulunseurakunnat.fi/verkkokirkko - sivulta jumalanpalveluksia ja pyydä huoltajaasi kuittaamaan nimikirjoituksella "osallistumisesi" rippikoulukorttiisi. Virtuaalikirkosta voit seurata jumalanpalveluksia koska vain, mutta verkkokirkossa jumalanpalvelukset kuuluvat niiden järjestämisen aikana (sunnuntaisin klo 10). Toivomme, että seuraat lähetyksiä Haukiputaan kirkosta.

Kun rippikoulukorttisi vasen sivu on täynnä merkkejä, niin lähetä siitä kuva sähköpostilla: rippikoulu.haukipudas@evl.fi - osoitteeseen. Muista laittaa viestiin myös oma nimesi! Saat sen jälkeen postissa todistuksen kotiseurakuntajakson suorittamisesta ja voit toimittaa todistuksen rippikoulusi ohjaajille. Merkit tulee olla kerättynä 26.4. mennessä!

Jos kaipaat lisätietoja, niin olethan yhteydessä :) 

Elisa Heikkinen

p. 0505133225

Päiväripari 2

Rippikoulun tapaamiset ovat tauolla toukokuun loppuun asti. Koska päiväripari 2- ryhmän kevään jakso tapaamisten osalta keskeytyi, niin olemme tehneet uuden suunnitelman. Olemme varanneet elokuulle yhden viikonlopun rippikoulua varten, jossa on myös ryhmän uusi konfirmaatioaika. 
Ryhmäsi uusi aikataulu:

  • pe 14.8. klo 17-18.30 konfirmaatioharjoitus kirkossa
  • la 15.8. klo 10-12 ryhmän tapaaminen seurakuntakeskuksen Frosterus-salissa (Kirkkotie 10 ja keskimmäinen ovi kadunpuolelta) 
  • su 16.8. klo 8.30 valokuvaus seurakuntakeskuksessa ja 10 konfirmaatiomessu kirkossa

Vaikka rippikoulutapaamisista nyt pieni tauko tuleekin, niin pääset osallistumaan yhdessä perheesi kanssa virtuaalisesti seurakunnan toimintaan! Tässä ohjeet tutustumisesta seurakunnan toimintaan:

Katso www.virtuaalikirkko.fi –sivustolta kaksi (2) valitsemaasi jumalanpalvelusta.
Pyydämme huoltajaasi kuittaamaan päivämäärällä ja omalla nimikirjoituksellaan rippikoulukorttiin, että olet seurannut jumalanpalvelukset kokonaan. Kuittauksen voi laittaa kortissa mihin kohtaan vain. Jos sinulla on mennyt kortti hukkaan, niin kuittauksen voi laittaa myös paperille. Tuo rippikoulukortti tai paperi mukanasi konfirmaatioharjoitukseen elokuussa.
Seurakuntaan tutustuminen virtuaalikirkon kautta suoritetaan toukokuun loppuun mennessä.

Työntekijät: Saila Karppinen p. 040 520 9914 ja Elisa Heikkinen p. 0505133225 sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Kesäripari 1

 

Kesäripari 2

Kevään tapaamiset ovat tauolla toukokuun loppuun asti. Vaikka rippikoulutapaamisista nyt pieni tauko tuleekin, niin pääset osallistumaan yhdessä perheesi kanssa virtuaalisesti seurakunnan toimintaan!

Tässä oman ryhmäsi ohjeet seurakunnan toimintaan tutustumisessa:

  • Seuraa www.virtuaalikirkko.fi –sivustolta kolme (3) jumalanpalvelusta
  • Pyydämme huoltajaasi kuittaamaan päivämäärällä ja omalla nimikirjoituksellaan rippikoulukorttiin, että olet seurannut jumalanpalvelukset kokonaan. Kuittauksen voi laittaa kortissa mihin kohtaan vain. Jos sinulla on mennyt kortti hukkaan, niin kuittauksen voi laittaa myös paperille.
  • Seurakuntaan tutustuminen virtuaalikirkon kautta suoritetaan toukokuun loppuun mennessä.

Työntekijät: Saila Karppinen p. 040 520 9914 ja Elisa Heikkinen p. 0505133225 sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Kesäripari 3

 

Kesäripari 4

 

Kesäripari 5

Rippikoulumme tapaamiset ovat tauolla. Vaikka näin on, niin silti rippikoulusi jatkuu. Seurakuntaan tutustumisen merkit jokainen "hakee" itsenäisesti.  

Toukokuun loppuun mennessä sinun tulee seurata www.virtuaalikirkko.fi -sivustolta kolme (3) jumalanpalvelusta. Vinkkinä, että su 19.4. klo 10 tulee Oulujoen kirkosta jumalanpalvelus joka on suunnattu nuorille.

Tee tämä yhdessä huoltajasi kanssa. Hän kuittaa rippikoulukorttiisi päivämäärällä ja nimikirjoituksella, että olet seurannut jumalanpalvelukset kokonaan. Kuittaukset laitetaan päivämääriin 27.3, 16.5. ja 17.5. Kortti palautetaan sitten kun näemme

Rippikoulun työntekijä   Tarja Kainulainen 040 824 5861 etunimi.sukunimi@evl.fi

 

 

Kesäripari 6

 

 

Nuorisotyönohjaaja
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas