Rippikoulu Oulunsalon seurakunnassa 2018-2019

Tervetuloa rippikouluun!

Jokaisen rippikouluryhmän omat sivut löytyvät vasemmassa laidassa olevasta valikosta tai mobiiliversiossa Avaa valikko -ruudun plusmerkkiä klikkaamalla. Tällä etusivulla on kaikille rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetut tiedot ja kokoontumiset.

Lisätietoja rippikoulusta nuorisotyönohjaaja Sanna Korhoselta p. 044 745 3851, sanna.korhonen@evl.fi tai seurakuntapastori Iida Glumoffilta p. 044 576 0019, iida.glumoff@evl.fi

Lue lisää Oulun seurakuntien rippikouluista täältä.

Yleisohjeet rippikoululeiriä varten. Jokaisen ryhmän sivulla lukee ko. ryhmän tarkemmat aikataulut ennen ja jälkeen leirin.

Tarvitset lerille mukaasi:

  • Lakana, tyynyliina ja pussilakana (ei makuupussia)
  • Vaihtovaatetta sisälle ja ulos, huomioikaa myös huonot ilmat ja huolehtikaa, että laukkuun sujahtavat myös lenkkarit tai muut liikkumiseen tarkoitetut kengät
  • Muistiinpanovälineet ja niille penaali
  • Peseytymisvälineet + henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, pyyhe ja saunomiskamppeet sekä uimapuku, jos haluat uida
  • Henkilökohtaiset lääkkeet: särky, astma, allergia, migreeni jne. ja kerro näistä myös ohjaajille! Tämä on erityisen tärkeää siksi, että olemme kaukana lääkäri- ja apteekkipalveluista. Tarkasta myös, että lääkkeitä on tarpeeksi koko leiriaikaa silmällä pitäen.
  • KELA-kortti
  • Hyttysmyrkylle voi olla käyttöä
  • Leirillä on pieni kioski, josta voi ostaa helpotusta karkki- ja limpparihampaiden kolotukseen eli voit halutessasi ottaa mukaasi rahaa näitä ostoksia varten (ota mielellään kaiken kokoisia kolikoita ja tai max 10€ seteleitä)

Leirivarustukseen eivät kuulu:

  • Päihteet (alkoholi, tupakka, nuuska, huumausaineet jne.), nikotiinivalmisteet, piristeet (mm. energiajuomat) tai aseet / teräaseet. Näiden tuominen leirille on ehdottomasti kielletty ja voi johtaa leirin keskeytymiseen.
  • DVD soittimet, läppärit, tablet-tietokoneet, pelikonsolit, isot kaiuttimet yms.

 

Rippikoulun henkilötieto- ja allergialomakkeet

Jokaisen rippikoululaisen kotiin on annettu vanhempainillassa tai ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa täytettäväksi allergia- ja henkilötietolomakkeet. Ne palautetaan rippikoulun opettajille viimeistään 27.1.19 klo 10 alkavan Rippikoulusunnuntain messun jälkeen. Jos et ole saanut monisteteita tai ne ovat kadonneet, voit tulostaa ne tästä: henkilötietolomake, allergiatietolomake.

Joulunajan messukäynti

Jos messukäynti jäi joulunaikana tekemättä, se korvataan käymällä vapaavalintaisessa messussa kevään aikana ja tekemällä oheinen tehtävä. Hukkuneen tehtävälomakkeen voit printata tästä

Rippikoululaisten yhteinen kirkkokonsertti

Torstaina 4.4. klo 18:30-19.30 Oulunsalon kirkossa.

Kastetehtävä

Opetusviikonloppuna annetaan tehtävälomake liittyen omaan kasteeseen ja sitä varten jokainen haastattelee vanhempia ja kummeja. Tehtävä palautetaan rippirallissa. Jos tehtävä on mennyt hukkaan, voit tulostaa sen tästä.

Pääsiäisen ajan kirkkokäynti

Saat oman ryhmäsi opetuspäivänä pääsiäisen ajan kirkkokäyntiin liittyvän tehtävän, jonka suoritat vapaavalintaisessa kirkkotilaisuudessa pääsiäisen aikana (jumalanpalvelus/konsertti/sävelhartaus). Tehtävä palautetaan rippirallissa. Voit tulostaa kadonneen tehtävälomakkeen tästä.

Poissaolo rippikoulusunnuntaista/oman ryhmän jumalanpalveluksesta

Poissaolo korvataan käymällä vapaavalintaisessa messussa tai kirkollisessa toimituksessa (kaste/häät/hautajaiset) kevään aikana ja tekemällä oheinen tästä löytyvä tehtävä. Huom. Tehtävälomake on eri kuin jouluna tai pääsiäisenä tehtävä.

Rippikoulu, kuvituskuva
Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulu
Seurakuntapastori
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo