Verkkokirkko - Kirkko lähelläsi radiossa ja verkossa

Kaikki Oulun seurakuntien tapahtumat ovat  tapahtumakalenterissa

Verkkojumalanpalvelukset kootusti, valtakunnallinen sivusto: http://jumalanpalvelusverkossa.fi/

 

- - - 

 

Oulun seurakuntien ajankohtaiset ohjelmatiedot löydät osoitteesta www.oulunseurakunnat/ohjelmatiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  


Suorat radiolähetykset Deissä ja Pookissa 

Radio DeiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Radio PookiLinkki avautuu uudessa välilehdessä välittävät oululaisia jumalanpalveluksiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Radiopyhäkouluja. Molempia kanavia voi kuunnella myös radioasemien omien verkkosivujen kautta. 


Virtuaalikirkko: suorat lähetykset ja tallenteet

Virtuaalikirkon kautta välitetään tilaisuuksia sekä suorina lähetyksinä että tallenteina. Tulevat Virtuaalikirkko-lähetykset


Suorat nettiradiolähetykset kuultavissa Oulun pääkirkoista

Kuulet lähetyksen kirkosta klikkaamalla (alla) kirkon nimeä tai kuvaa tai painamalla kirkon oman soittimen play-nappia. Lähetykset ovat avoinna vain silloin kun kyseisessä kirkossa on tilaisuuksia. Kirkon soittimen nuolen väri vaihtuu harmaasta mustaksi silloin kun lähetys on käynnissä. Joskus lähetyksen alkamisessa on viivettä ja sivun uudelleen päivittäminen voi auttaa, jos soitin ei aktivoidu ajallaan. (Mikäli käytät Internet Explorer-selainta tarvitset lisäksi tietokoneelle asennettavan VLC-soittimen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä)

 

 

 


Oulun tuomiokirkko


Kiimingin kirkko


Haukiputaan kirkko


Oulujoen kirkko


Karjasillan kirkko


Oulunsalon kirkko

 

Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Tuiran kirkko