> Evl.fi-verkkokirkkoon - hartauksia, rukouksia

> Horisontti (YLE Areena)

> Pisara (YLE Areena)

 

Oulun seurakunnat somessa 

 
Löydät Oulun seurakunnat somesta nimellä Kirkko Oulussa yhteisiltä kanaviltamme You Tubesta,  Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. Lisäksi kullakin seurakunnalla on omia paikallisia sivustoja ja ryhmiä. 

 

Palaute ohjelmista:
Tiedottaja Mervi Päivärinta
mervi.paivarinta@evl.fi
p. 044 316 1563

Kirkko lähelläsi radiossa ja verkossa

 

Oulun seurakuntien ajankohtaiset ohjelmatiedot löydät osoitteesta www.oulunseurakunnat/ohjelmatiedot.  


Suorat radiolähetykset Deissä ja Pookissa 

Radio Dei ja Radio Pooki välittävät oululaisia jumalanpalveluksia ja Radiopyhäkouluja. Molempia kanavia voi kuunnella myös radioasemien omien verkkosivujen kautta. 


Videolähetykset Virtuaalikirkossa 

Virtuaalikirkon kautta välitetään tilaisuuksia sekä suorina lähetyksinä että tallenteina. Tulevat Virtuaalikirkko-lähetykset


Suorat nettiradiolähetykset kuultavissa Oulun pääkirkoista

Kuulet lähetyksen kirkosta klikkaamalla (alla) kirkon nimeä tai kuvaa tai painamalla kirkon oman soittimen play-nappia. Lähetykset ovat avoinna vain silloin kun kyseisessä kirkossa on tilaisuuksia. Kirkon soittimen nuolen väri vaihtuu harmaasta mustaksi silloin kun lähetys on käynnissä. Joskus lähetyksen alkamisessa on viivettä ja sivun uudelleen päivittäminen voi auttaa, jos soitin ei aktivoidu ajallaan. (Mikäli käytät Internet Explorer-selainta tarvitset lisäksi tietokoneelle asennettavan VLC-soittimen.)

 

 

 


Oulun tuomiokirkko


Kiimingin kirkko


Haukiputaan kirkko


Oulujoen kirkko


Karjasillan kirkko


Oulunsalon kirkko

 


Tuiran kirkko