4-vuotissynttärit Oulun seurakunnissa

Onko perheessänne 4-vuotias?

Me järjestämme vuosittain syntymäpäiväjuhlat 4 vuotta täyttäville lapsille. Juhlissa on kaikki valmiina: ohjelma, kaverit, tarjoilu ja lahja.

Päivänsankari saa kutsun juhlaan postitse sen vuoden aikana, jolloin täyttää 4 vuotta.

Vuoden 2022 syntymäpäiviä juhlitaan syys - lokakuun aikana.                                                                          Jokainen tänä vuonna neljä vuotta täyttävä saa oman seurakuntansajuhlaan henkilökohtaisen kutsun. 

 

Karjasillan seurakunta

Karjasillan seurakunnan 4- vuotiaiden synttäreitä juhlimme su 25.9. klo 15 Karjasillan kirkolla.

Ilmoittautuminen tästä linkistä 29.8. - 18.9. 

 

Kiimingin seurakunta

Kiimingin seurakunnassa juhlitaan neljävuotiaita kahdessa paikassa, Kiimingin seurakuntakeskuksessa ja Ylikiimingin seurakuntatalolla. 

Su 2.10 klo 14 Ylikiimingin seurakuntatalo.
Juhlat alkavat heti perhemessun jälkeen klo 14. Syntymäpäiville on synttärisankarin lisäksi kutsuttu vanhempi tai joku muu lapsen läheinen aikuinen. Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat viimeistään 18.9 mennessä sähköpostiin mervi.holmi@evl.fi tai johanna.pirttikoski@evl.fi

Su 9.10 klo 15 Kiimingin seurakuntakeskus.
Syntymäpäiville on synttärisankarin lisäksi kutsuttu vanhempi tai joku muu lapsen läheinen aikuinen. Ilmoittautumiset ja ruoka-aineallergiat sähköpostiin viimeistään 30.9 mennessä anne.schonberg@evl.fi

Oulujoen seurakunnassa Hintan seurakuntatalossa

la 8.10 klo 14

su 9.10 klo 13 ja klo 15

Voitte valita ylläolevista kolmesta ajasta sopivan ja ilmoittaa sen Riitta Kentalalle p. 040-5747 094 tai riitta.kentala@evl.fi 3.10 mennessä. Ilmoita juhlaan saapuvien määrä. Tervetuloa koko perheellä.

 

Oulunsalon seurakunnassa Oulunsalon kirkossa

su 9.10. klo 15

Ilmoittautumiset 3.10. mennessä (muista ilmoittaa kaikki perheestä juhliin osallistuvat sekä allergiat lisätiedoissa) tästä linkistä. Ja kaikkea mikä mieltä askarruttaa voit kysyä hannele.heinonen@evl.fi 

 

Haukiputaan seurakunta

Su 9.10 klo 15 seurakuntakeskuksessa. Katso lisätietoa ja ilmoittaumisohjeet.

 

Tuiran seurakunta

Lauantaina 8.10 kello 13 Pyhän Tuomaan kirkossa. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkin löydät tästä. Lisätietoja saat myös Kirsi Merenheimo-Mäenpäältä kirsi.merenheimo-maenpaa@evl.fi.