Tervetuloa mukaan Karjasillan ja Tuiran yhteiselle sporttiriparille!Metsäinen rinne, joka viettää järveen

 

Ennen leiriä rippikoululaisille ja huoltajille pidetään leiri-info

ke 19.10. klo 17.30-19 Tuiran kirkossa

Leiri-infossa käydään läpi rippikouluvuoden kulku, leirin säännöt ja pakkausvinkit sekä täytetään leirille vaadittavat oppilastietolomakkeet. Leiri-infon jälkeen voi jäädä klo 19 alkavaan iltamessuun saamaan ensimmäisen merkinnän rippikoulukorttiin. 

 

Rippileiri ma 24.10. - su 30.10. Rokualla

Lähtö ma 24.10. klo 10.30 Karjasillan kirkolta

Paluu su 30.10. klo 13.15 Karjasillan kirkolle

 

Rippikoulukorttiin tarvitaan merkinnät muutamista seurakunnan toimintaan tutustuttavista tapahtumista sekä muutama itsenäinen käynti seurakunnan tilaisuuksissa.

Rippikoulumessu
la 4.2. klo 12 Karjasillan kirkossa tai vaihtoehtoisesti jokin muu bändisäesteinen messu kuten Maikkulan kappelin Kappelimessu tai jokin gospelmessu

Nuortenilta tai nuorisotyön tapahtuma
pe 4.11. klo 18-20 Pop Up Andreas Pyhän Andreaan kirkossa tai ti 7.2. klo 18.30-20.00 nuorisotyön tapahtuma Pyhän Tuomaan kirkossa. Myös mikä tahansa seurakunnan nuortenilta, avoimet ovet tai nuorisotyön tapahtuma käy

Diakonia- ja lähetyspäivä
pe 24.2. klo 17.30-20.30 Karjasillan kirkossa (vaihtoehtoja paljon myös muina päivinä, kysy toista ajankohtaa jos tämä ei sovi)

Musiikkitapahtuma
jokin Kauneimmat joululaulut -tilaisuus tai rippikoulukonsertti Tuiran kirkolla to 2.2. klo 17.30-18.15.

lisäksi

3 itsenäistä jumalanpalveluskäyntiä ja 1 vapaavalintainen seurakunnan tapahtuma (esim. jumalanpalvelus, kirkollinen toimitus, nuortenilta)

 

Ryhmän pakollinen yhteinen kokoontuminen

su 12.3. klo 10-15 Karjasillan kirkossa sisältää messukäynnin, kanttorin oppitunnin, konfirmaation valmistelun yhdessä ja konfirmaatioharjoituksen. Päivän aikana tarjotaan lämmin ruoka. Rippikoulukorttien palautus! (viimeisen messumerkinnän saa tästä päivästä)

 

Konfirmaatio

su 19.3. Karjasillan kirkossa klo 10 
Saavu paikalle jo 8.30 rippikouluryhmän kuvan ja yksityisvalokuvien ottamista varten

 

Ryhmän ohjelmassa on paljon vaihtoehtoisia tilaisuuksia, jotta rippikoulu onnistuisi sovittaa harrastusaikatauluihin. Kaikki merkinnät on kuitenkin kerättävä rippikoulukauden aikana. Ole siis ajoissa yhteydessä aikatauluhaasteista. Muutenkin ota ryhmän ohjaajiin yhteyttä kaikissa rippikoulun käymiseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme teidän perhettänne varten!

 

t. Iida ja Marja

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori, Karjasilta-Kaukovainio aluetyö. Karjasillan rippikouluvastaava. Työalana nuoret aikuiset.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu
Nuorisotyönohjaaja
Tuiran seurakunta
Myllytie 5
90500 Oulu

Pateniemen ja Rajakylän alue