Uutislistaukseen

Iltamusiikkia-konserttisarjassa esiintyjämuutoksia 

Oulun ev.lut. seurakuntien virtuaalisten Iltamusiikkia -sarjan konsertteihin on tullut esiintyjämuutoksia 8.4. konserttiin sekä 22.4. konserttiin. Konserttisarja jatkuu toukokuun 6. päivään saakka Oulun seurakuntien tiloista striimattavina konsertteina. Konsertit alkavat keskiviikkoisin klo 19.00 ja niihin voi osallistua vain osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi. Konsertit aloitettiin 26.3. Oulun tuomiokirkosta.

Hiljaisen viikon keskiviikkona 8.4. esiintyy Miikka Lehtoaho urkutaiteilija Markus Warghin sijaan. Lehtoaho on oululainen muusikko, säveltäjä ja urkuri. Ohjelmassa mm. otteita J.S.Bachin passioista instrumentaaliversioina. Luvassa on improvisaatioita ja urkumusiikkia kärsimysajan teemoista jazz- ja folk-henkisinä. Lehtoaho esiintyy konsertissa laulaen ja pianoa soittaen. Konsertti lähetetään Pyhän Tuomaan kirkosta. 

Huhtikuun 22. päivän konserttiin on myös vaihtunut esiintyjä pianisti Eeva Havulehdon sijaan. Suurten tunteiden sello -konsertissa esiintyvät sellisti Riina Salminen ja pianisti Sanna Smolander. Haukiputaan seurakuntakeskuksesta lähetettävässä konsertissa kuullaan Beethovenin ja F. Poulencin kappaleita sellolla ja pianolla soitettuna. 

Julkaistu 6.4.2020

 

6.4.2020 13.58