Seurakunnan toiminta kesällä 2020

Siirryimme keväällä poikkeusolosuhteisiin seurakunnan toiminnassa ja olemme toimineet seurakuntayhtymän yhteisen ohjeistuksen mukaan.

Kesäkuun alusta lähtien on voitu kokoontua kirkkoon jumalanpalveluksiin ja kirkollisiin toimituksiin. Väkimäärää rajoitetaan vielä jonkin verran. Istumapaikka tulee valita niin, että säilyy turvaetäisyys lähellä oleviin ihmisiin. Perheenjäsenet voivat istua vierekkäin. Muista käytännön ohjeista kerrotaan tilaisuuksien alussa.
 
Näillä toimilla pyrimme edelleen huolehtimaan turvallisuudesta. Rukoilemme että varjeltuisimme uudelta pandemian aallolta ja seurakunnan työ voisi jatkua syksyllä normaalitilanteessa ilman rajoituksia.

Siunattua kesää!

Petri Satomaa
kirkkoherra

 

Diakonian vastaanotto taloudellisissa asioissa ja keskusteluapu puhelimitse,

p. 044 7453 853/Maija Sivula, 044 7453 848/Riitta Markus-Wikstedt.

Sähköinen asiointi: https://asiointi.oulunseurakunnat.fi

 

Kirkkoherranvirasto avoinna ma - pe klo 9 - 16 toivomme kuitenkin edelleen asiointia puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

p. 08 5142 700, oulunsalonseurakunta@evl.fi

 

 

Oulunsalon seurakunta - elämää, uskoa ja iloa

Oulunsalo on yksi seitsemästä Oulun seurakuntayhtymän seurakunnasta, pienin vaan ei vähäisin. Seurakunnalla on pitkät perinteet - mutta myös halu uudistua.

Seurakuntalaisten keski-ikä on vain vähän yli 30 vuotta. Se näkyy lasten, varhaisnuorten ja nuorten toiminnassa, perhekerhoissa ja rippikoululaisten määrässä. Nuorekkuus ja vireys näkyvät myös niissä vapaaehtoisissa, joita nykyisin sanotaan senioreiksi. He vaikuttavat aktiivisesti muun muassa lähetys- ja diakoniatyössä.


Tule mukaan ja anna panoksesi: ideoi, anna aikaasi, välitä, osallistu!

Olet tervetullut!

 

 

 

  Kirkkoherra

  Petri Satomaan

  videotervehdys

 

Kirkkoherranvirasto

Vattukuja 2, 90460 Oulunsalo
Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–16.

puhelin: (08) 5142 700
sähköposti: oulunsalonseurakunta@evl.fi

Kirkkoherra
Oulunsalon seurakunta
Faksi: 08 521 2117
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo