> Evl.fi-verkkokirkkoonLinkki avautuu uudessa välilehdessä - hartauksia, rukouksia

> Horisontti (YLE Areena)

> Pisara (YLE Areena)

 

Oulun seurakunnat somessa 

 
Löydät Oulun seurakunnat somesta nimellä Kirkko Oulussa yhteisiltä kanaviltamme You Tubesta,  FacebookistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Instagramista Linkki avautuu uudessa välilehdessäja X:stäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisäksi kullakin seurakunnalla on omia paikallisia sivustoja ja ryhmiä. 

 

Palaute ohjelmista:
tiedottaja.oulu@evl.fi

Verkkokirkko - Kirkko lähelläsi radiossa ja verkossaOulun seurakuntien ajankohtaiset ohjelmatiedot löydät osoitteesta www.oulunseurakunnat/ohjelmatiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä.  Kaikki Oulun seurakuntien tapahtumat ovat  tapahtumakalenterissa
 

Virtuaalikirkko: suorat videolähetykset ja -tallenteet

Virtuaalikirkon kautta välitetään seurakuntien tilaisuuksia sekä suorina videolähetyksinä että tallenteina. Tulevat Virtuaalikirkko-lähetykset. Kotimaan ylläpitämä valtakunnallinen verkkojumalanpalvelusten koontisivusto:  http://jumalanpalvelusverkossa.fi/
 

Suorat radiolähetykset Deissä ja Pookissa 

Radio DeiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Radio PookiLinkki avautuu uudessa välilehdessä välittävät oululaisia jumalanpalveluksiaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Radiopyhäkouluja. Molempia kanavia voi kuunnella radioasemien omien verkkosivujen kautta. 

 

Suorat nettiradiolähetykset kuultavissa Oulun pääkirkoista

Kuulet lähetyksen kirkosta klikkaamalla (alla) kirkon nimeä tai kuvaa tai painamalla kirkon oman soittimen play-nappia. Lähetykset ovat avoinna vain silloin kun kyseisessä kirkossa on tilaisuuksia. Kirkon soittimen nuolen väri vaihtuu harmaasta mustaksi silloin kun lähetys on käynnissä. Joskus lähetyksen alkamisessa on viivettä ja sivun uudelleen päivittäminen voi auttaa, jos soitin ei aktivoidu ajallaan. (Mikäli käytät Internet Explorer-selainta tarvitset lisäksi tietokoneelle asennettavan VLC-soittimen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä)

 

 

Päivitys 5.6.2024: Verkkokirkossa on tekninen vika, joka aiheuttaa käyttökatkoja aikaajoin. Vikaa selvitetään parhaillaan. Katkot voivat häiritä myös sunnuntain verkkokirkko lähetystä. Pahoittelemme häiriötä.

 

 


Kiimingin kirkko


Haukiputaan kirkko


Oulujoen kirkko


Karjasillan kirkko


Oulunsalon kirkko

 

Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Tuiran kirkko