Hyvä haukiputaalainen,

Kuulua johonkin on yksi ihmiselle tärkeimmistä asioista. Syntyyhän jo pieni vauvakin johonkin, perheeseen. Kaipaamme läheisyyteen toisten ihmisten kanssa läpi elämämme. Toiset liittyvät joukkueeseen, toiset kuoroon. Yhdessä oleminen ja tekeminen on meille luonnollista ja rakentavaa.

Seurakunta on yhteisö. Täälläkin saa kuulua johonkin. Seurakunta on enemmän kuin sen kirkko tai seurakuntatalo. Seurakunta on ihmiset yhdessä.

Kutsumme sinua rohkeasti löytämään oma paikkasi Haukiputaan seurakunnassa. Täällä saa olla omanlainen. Rakennetaan yhdessä avaraa yhteisöä. Jos haluat olla kuulijana, toimintaa riittää moneen. Tule vaikka levähtämään sunnuntai-illan messuun. Jos haluat enemmän, kutsumme sinut tuomaan lahjasi ja osaamisesi seurakunnan vapaaehtoistyöhön. Osaatko soittaa? Osaatko tehdä käsitöitä? Osaatko opettaa? Osaatko rakentaa? Osaatko kirjoittaa tai säveltää? Mitä vain!

Haukiputaan seurakunta on tavallisten ihmisten seurakunta. Täällä ammennamme voimaa Jumalan rakkaudesta. Uskomme elämämme korkeamman haltuun. Pyydämme siunausta ja hyvää siihen mitä elämämme juuri nyt on.

Jaakko Tuisku

Kirkkoherra

Haukiputaan seurakunta

 

PYHÄ, TABU, OUTO, RITUAALI, TULEVAISUUS – keskustelua nykypäivän hengellisyydestä

Kaikille avoin virtuaalinen keskustelusarja pohtii ja tarkastelee nykypäivän hengellisyyttä, syviä kysymyksiä ja ihmisenä olemista rohkeiden näkökulmien kautta. Keskusteluja käydään yleisön kanssa yhteisesti teemojen PYHÄ, TABU, OUTO, RITUAALI ja TULEVAISUUS avulla moninaisten ja kiinnostavien henkilöiden johdolla.

Keskustelusarjan järjestäjänä toimii Haukiputaan seurakunta ja keskustelujen vetäjänä vuorottelevat seurakuntapastori Nuusa Niskala sekä kirkkoherra Jaakko Tuisku.

Keskustelusarjan viimeinen osa 10.5. kl 18.30 bit.ly/3mnhbPZ

 

 

Tue Haukiputaan seurakunnan lähetystyön nimikkokohteita, katso tarkemmat tiedot Haukiputaan seurakunnan lähetystyön sivulta.

 

 

 

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas

Haukiputaan seurakunnan seurakuntaneuvoston puheenjohtaja

Haukiputaan kirkko kellotapulin ovelta kuvattuna.
Haukiputaan kirkko kellotapulin ovelta kuvattuna.