Haukiputaan seurakunnan muualla rippikoulun käyvät 2024

Ilmoittautuminen

Vuonna 2024 rippikouluun voivat ilmoittautua vuonna 2009 syntyneet nuoret. Jos olet menossa rippikouluun muualle kuin kotiseurakuntaasi, sinun pitää ilmoittautua myös omaan kotiseurakuntaan. Haukiputaalaiset nuoret ilmoittautuvat siis Haukiputaan seurakuntaan. 

Jos et ole ilmoittautunut vielä seurakuntaan, ole yhteydessä Elisa Heikkiseen tai Jussi Rinta-Jouppiin (yhteystiedot tällä sivulla).

Ilmoittautumisen jälkeen saat rippikoulukortin, ohjeet sen käyttöön ja Raamatun.

Kotiseurakuntaan tutustuminen

Kotiseurakuntajaksoon kuuluu 4 eri tilaisuutta ja niiden lisäksi 5 itsenäisesti käytävää tilaisuutta. Saat näistä lisätietoa aloitustilaisuudessa tai ilmoittautumisen jälkeen.

Aikataulu

Muualla rippikoulun käyvien ryhmä on suuri ja ryhmä on jaettu A- ja B-ryhmiin. Kun olet ilmoittautumisesta sopinut ja sen tehnyt, saat tietoon kumpaan ryhmään kuulut. Päivämäärät tapaamisille ovat kaikille samat, mutta lähimmäisen päivässä ryhmä jaetaan näihin A- ja B-ryhmiin.

Ryhmän aloitustilaisuus to 9.11. klo 17 Haukiputaan kirkossa (Kirkkotie 10, Haukipudas). Aloituksessa mm. jaetaan rippikoulukortit ja Raamatut sekä kerrotaan rippikouluun liittyvistä käytännöistä. 

Riparikonsertti aloituksen jälkeen to 9.11. klo 18-noin 19 seurakuntakeskuksen isossa salissa. Seurakunnan musiikkitoiminta esittäytyy konsertissa.

Lähimmäisen päivä ryhmälle A la 17.2. klo 9-11.30 ja ryhmälle B klo 12.30-15.00 Kellon seurakuntakodilla (Kylätie 8, Kello). Diakonia- ja lähetystyö esittäytyy päivässä.

HUOM! Tapaaminen siirretty sunnuntailta 5.5. keskiviikolle 22.5. klo 17, paikkana seurakuntakeskuksen iso sali. Rippikoulukortit palautetaan ja saat todistuksen kotiseurakuntaan tutustumisesta. Jos et pääse paikalle, niin ole yhteydessä Elisaan p. 050 5133 225, niin sovitaan toinen kortin palautuspäivä.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas
seurakuntapastori
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas