Sekakuoro Tuike (Pyhän Tuomaan kirkko)

"Ei torstaita ilman kuoroa"

Kenelle ja milloin: Sekakuoro Tuike on tarkoitettu nuorille aikuisille (n. 20–35-v.). Koelauluja järjestetään syys- ja kevätkausien alussa ja niihin ovat tervetulleita kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Kuoro harjoittelee kerran viikossa.

Tavoite, ohjelmisto ja muuta tietoa kuorosta: Kuoron ohjelmisto koostuu pääosin hengellisestä kuoromusiikista, lisäksi ohjelmistossa on kansanlauluja. Kuoron tavoitteena on rikastuttaa Tuiran seurakunnan jumalanpalvelusmusiikkia sekä pitää iltamusiikkitilaisuuksia.

Sekakuoro Tuike on perustettu syksyllä 2001 nimellä Tuiran seurakunnan nuorten kuoro. Kokoonpano vaihtuu vuosittain jonkin verran, mutta laulajia kuorossa on ollut keskimäärin neljäkymmentä.

Kuoro julkaisi keväällä 2005 ensimmäisen äänitteensä Neuvo se tie. Tie-teema esiintyy levyllä useasti kulkien punaisena lankana läpi äänitteen. Levyn nimi on peräisin Ruotsin suomenkielisen virsikirjan virrestä 266, Neuvo se tie, joka rauhaan voi johtaa.

Esiintymiset: Kuoro avustaa jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Se järjestää myös omia iltamusiikkitilaisuuksia.

Johtaja ja yhteyshenkilö: Kuoroa johtaa Raakel Pöyhtäri, p. 0405747086