Karjasilta 10 Pikku-Syöte, sporttiripari

Tervetuloa mukaan Karjasilta 10 -rippikouluryhmään! Rippikoulu vietetään yhdessä Oulun tuomiokirkkoseurakunnan ryhmän 1 kanssa.  Koronasta johtuvien muutosten takia tämä leiri pidetään Pikku-Syötteellä 29.6-5.7.2021. Rippikoulun päättävää konfirmaatiota juhlimme 11.7.2021 Karjasillan kirkossa.

Ryhmäsi vetäjät ovat Pekka Mustakallio ja Hanna Tokola Karjasillan seurakunnasta. Voit lähestyä meitä kaikissa kysymyksissäsi rippikouluusi liittyen :)

Kevään ohjelma:

- 23.5. klo 11 tapaaminen ja osallistuminen Kappelimessuun (messu alkaa klo 12 ja loppuu n. klo 13), Maikkulan kappeli, Kangaskontiontie 9

- 8.6. klo 12-16 retkipäivä Intiön hautausmaalla ja tuomiokirkossa, tapaaminen klo 12 Intiön kappelin etuovilla, Kajaanintie 5 (iso harmaa rakennus)

- 9.6. klo 17 leiri-info, Karjasillan kirkko, Nokelantie 39

- 29.6.-5.7. rippileiri, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte, Syötekeskuksentie 126, Pudasjärvi. Lähtöaika riparille tarkentuu lähempänä.

- 5.7. n. klo 14 konfirmaatioharjoitus leiriltä palatessa, Karjasillan kirkko, Nokelantie 39

- 11.7. klo 10 konfirmaatiomessu, Karjasillan kirkko, Nokelantie 39, rippikoululaiset paikalle 8.30 valokuvausta ja valmistautumista varten

 

Merkkien kerääminen

Rippikoulustartti – tämän merkin olet saanut ensimmäisessä tapaamisessa 6.2.2021.

Rippikoulusunnuntai – tämän merkin olet kerännyt katsomalla 31.1. lähetyksen/tallenteen ja pyytämällä huoltajalta kuittauksen korttiin.

Lähetys- ja diakoniapäivä – tämän merkinnän saat katsomalla seuraavat videot (videoissa mainittuja tehtäviä ei tarvitse tehdä), huoltaja kuittaa tämänkin:

Yhden jumalanpalvelusmerkinnän saat 23.5. tilaisuudesta, johon osallistumme. Loput jumalanpalvelusmerkit saat seuraamalla Virtuaalikirkosta (virtuaalikirkko.fi) lähetyksiä tai tallenteita ja täyttämällä kortin lyhyet tehtävät. Huoltaja kuittaa. Viimeisen jumalanpalvelusmerkin kohdalla on mahdollista suorittaa se myös muulla tapahtumalla osallistumalla johonkin seurakunnan tilaisuuteen (ristiäisiin, hautajaisiin, häihin tms.) ja pyytämällä tilaisuuden pitäjältä merkinnän.

Musiikkimerkinnän saat katsomalla Virtuaalikirkosta (virtuaalikirkko.fi) jonkin musiikkitilaisuuden tai konsertin, täyttämällä kortin tehtävät ja pyytämällä huoltajalta merkinnän. Konsertteja löydät esimerkiksi vielä viime joulun ajalta Virtuaalikirkosta.

Täytä rippikoulukorttisi kevään aikana ja tuo se mukanasi tapaamiseemme 8.6. Intiön kappelilla.

Virtuaalikirkossa suosittelen katsomaan Karjasillan kirkon, Oulun tuomiokirkon tai jonkin muun Oulun kirkon lähetyksiä (Oulujoen kirkko, Tuiran kirkko, Haukiputaan kirkko, Oulunsalon kirkko jne). Tai vastaavasti kotiseurakuntasi kirkon, jos se ei ole mikään näistä.

 

Ole rohkeasti yhteydessä meihin vetäjiin rippikouluun liittyvissä kysymyksissä. Kiitoksia tähänastisesta kärsivällisyydestä rippikouluamme kohtaan.

Riparijuttuja odotellen

Pekka Mustakallio
pekka.mustakallio@evl.fi
045 1393 478

Hanna Tokola
hanna.tokola@evl.fi
040 5747 167