Lähetys ja kansainvälinen vastuu Haukiputaalla

Voit tukea Haukiputaan seurakunnan lähetystyötä lahjoittamalla seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Oulun ev.lut. seurakuntayhtymä

Tilinro: FI1257414020024233

Viesti: 1052600300 Haukiputaan seurakunnan lähetystyö

Viite: (jätä kenttä tyhjäksi)

Voit lahjoittaa myös MobilePaylla numeroon 46903.

Lahjoitukset ohjataan nimikkokohteisiin Nepalin, Botswanan, Latinalaisen Amerikan (Kolumbia, Bolivia ja Venezuela) lähetystyöhön (Suomen Lähetysseura), naisten lukutaito hankkeeseen Afrikassa (Suomen Pipliaseura) sekä farsinkielisen, Sat-7 pars -kanavan tukemiseen (Medialähetys Sanansaattajat).

Nimikkokohteet:

Botswana – Francistownin koulun kummilapset

Nepal – vammaisten lasten koulutus

Afrikka – naisten lukutaito

Kristillinen mediatyö SAT-7 -Farsinkielisten kristillisten satelliittiohjelmien tuottamista SAT 7-kanavalla Medialähetysjärjestö Sanansaattajien kautta.  Farsinkielisiä ohjelmia katsotaan ja kuunnellaan erityisesti Iranissa, Afganistanissa ja Tadžikistanissa.

Nimikkolähetit: 

Suomen Lähetysseuran Katja Tynkkynen toimii kummilapsityössä ja tiedottajana Latinalaisessa Amerikassa. (Bolivia, Kolumbia, Venezuela). 

Kerhot:

Lähetystyön kerhotoiminta alkaa viikolla 37 ja toiminta tauolla syyslomaviikolla 43.

Ristipisto - perjantaisin klo 12.30 Poijussa. Toimitaan yhdessä lähetystyön hyväksi. Kahvia, käsitöitä ja terveisiä lähetyskentiltä.

Varkkamissio - tiistaisin klo 17.00 Wirkkulassa. Kouluikäisille tarkoitettu lähetystyön kerho, jossa hartaus ja erilaista toimintaa lapsille.

Tapahtumat:

Kävele naiselle ammatti -kävelytapahtuma -  siirretty syksylle 2024. Lähdemme kävelemään yhdessä ja kävelyn jälkeen palaamme seurakuntakeskukselle syömään. Tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -kampanjaa.

Vuokraa viljelylaatikko - Viljelylaatikon vuokra 20 euroa kesäkaudelta. Viljelylaatikko sijaitsee seurakuntakeskuksen (Kirkkotie 10) pihamaalla. Laatikon koko n. 70x50 cm. Istuta valitsemasi kasvikset, juurekset tai kukat. Istutuksen voi aloittaa viikon 23 lopussa. Viljelylaatikon multa sisältyy vuokraan. Viljelylaatikoiden vuokratuotto Haukiputaan seurakunnan lähetystyölle.

Pyhäinpäivän kynttiläpalvelu - Voit muistaa edesmennyttä läheistäsi Haukiputaan hautausmaalla toimitettavalla hautakynttilällä. Viemme puolestasi kynttilän haudalle. Palvelun hinta on 20 euroa. Tuotto ohjataan Haukiputaan seurakunnan lähetystyölle. Hintaan sisältyy kynttilän vieminen haudalle sekä sinulle lähetettävä kuva läheisesi haudasta. Lähetämme tilauksesta maksutiedot. Voit maksaa myös MobilePayllä. Ota yhteyttä Karita Isolaan, p. 040 501 4764 tai karita.isola@evl.fi
 

Siivillä - Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat Oulunsalossa  30.8-1.9.2024. Teemme yhteisen retken lähetysjuhlille lauantaina 31.8.2024. Retken hinta 10€. Maksu bussissa käteisellä tai pankkikortilla. Ruokailu ja kahvit omakustanteiset. 

Lähtö juhlille bussikuljetuksella seuraavasti:

klo 8.15 Haukiputaan kirkon pihasta (Kirkkotie 10)
klo 8.45 Kiimingin kirkonpiha (Kirkkotie 8)
klo 9.00 Kuusamontien varrella (Hintta E)
klo 9.10 Lintulammentien pysäkki (Höyhtyä P)
klo 9.30 Oulunsalo Pitkäkankaan koulu (Opintie 6).

Paluu Ouluun samaa reittiä n. klo 16.00 ja klo 21.00.

Lisätietoa Karitalta, p. 040 501 4764 tai karita.isola@evl.fi

Tapulikahvila

Tapulikahvila on avoinna 12.6.–1.8. välisenä aikana ma-pe klo 12–18. Poikkeuksena 21.6. juhannusaattona Tapulikahvila on suljettu.

Tapulikahvila sijaitsee Haukiputaalla, jossa kesäsetelinuoret myyvät ja leipovat kotitekoisia leivonnaisia. Kahvilan tuotto ohjataan Botswanassa tehtävään lähetystyöhön Suomen Lähetysseuran kautta, jossa tuetaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Tesholofelong-tukiohjelman tavoitteena on, että lapset ja heidän perheensä pääsevät ulos köyhyydestä, saavat ammatin ja oppivat tärkeitä elämäntaitoja niin, että elämänvalinnat olisivat parempia.

Tapulikahvilassa on lisäksi myynnissä seurakunnan vapaaehtoisten tekemiä käsitöitä.

Haukiputaan kirkko on avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten ma-pe 10.6.–2.8., ma-to klo 12-18 ja pe 12-17, jolloin myös kirkon oppaat ovat paikalla.

Lämpimästi tervetuloa kahville ja tutustumaan Haukiputaan kauniiseen kirkkoon!

Lisätietoa: Karita Isola, lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja, p. 040 501 4764, karita.isola@evl.fi                                                         

Tapulikahvilan mainos. Tapulikahvila avoinna 12.6.-1.8. klo 12-18. Suljettu juhannusaattona 21.6. Osoite Kirkkotie 10.