Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kerhotoimintaa alakouluikäisille PERUTTU TOISTAISEKSI

Nyt harrastamaan mukavaan porukkaan! Kerhoissa opetellaan uusia taitoja ja pidetään hauskaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan iloisen ja reippaan mielen.

Kerhot kokoontuvat viikoittain alkaen viikolla 37, ohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma aikoina eivätkä juhlapyhien aattoina. Kerhot kokoontuvat viimeisen kerran viikolla 50.

Kokkikerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon Kaijalle. Kokkailemaan mahtuu 12 lasta kerhoa kohden. Muihin kerhoihin voit tulla mukaan ilmoittautumatta! Lisätietoja kerhotoiminnasta nuorisotyöohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi.

PERUTTU TOISTAISEKSI Tupa 2.–5.luokkalaisille sekä niille 1.-luokkalaisille joilla ei ole ip-paikkaa

tiistaisin ja torstaisin klo 12.30–16 Keskustan seurakuntatalossa, Isokatu 17, Monitoimisali. Käynti sisäpihan puolelta.

Tupa tarjoaa yhdessä olemista, yhdessä tekemistä ja pientä välipalaa alakouluikäisille lapsille. Lisätietoja Kaija Siniluoto 050-5249779.

 

 

Kolme lautapelilaatikkoa päällekkäin, taustalla koululaisia.
Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

PERUTTU TOISTAISEKSI

Iltaisin kokoontuvat alakoululaisten kerhot Keskustan seurakuntatalolla, Isokatu 17.

Kulttuurikerho tiistaisin klo 16.30-18

2.kerroksen Lilja&Lumme kerhotila

Se herättää tunteita. Se virkistää mieltä.

Mitä kaikkea uutta voinkaan löytää ja oppia. Seikkailu kutsuu!

Kulttuurikerhossa tutustutaan kulttuuriin ja taiteeseen sekä luodaan sitä itse, yhdessä toisten kanssa. Kerhossa taiteillaan, musisoidaan, näytellään ja leikitään, kirjallisuuden aarteita unohtamatta. Kulttuurin kerhoystäviesi kanssa pääset myös mielenkiintoisille vierailuille.

Taidenurkka 3.-6.luokkalaisille keskiviikkoisin klo 16.30-18

1.kerros Monitoimisali

Sydämeni sykkii taiteelle!

Taidekerho on juuri sinulle, jonka sydän palaa taidetta kohtaa. Kerhossa chillisti taiteillaan monipuolisesti, annetaan luovuuden kukkia rupattelun lomassa.

KAMUkerho keskiviikkoisin klo 18-19

1.kerros Monitoimisali

Keskellä viikkoa

Aina mukavaa

Murheitakin meille jakaa saa

Uusien kavereiden kanssa kun hengaillaan

Ystävällä on monta nimeä, yksi niistä on KAMU! KAMU kerhossa pelaillaan erilaisia lautapelejä, leikitään, joskus pienillä retkilläkin käydään yhdessä kerhokamujen ja kivojen kerhonohjaajien kanssa.

Kokkikerho 1.-3.luokkalaisille torstaisin klo 16.30-18.00 TÄYNNÄ

Kokkikerho 4.-6.luokkalaisille torstaisin klo 18.-19.30.

1.kerros Monitoimisali

Desimitta? Kapris? Avokado? Leivinjauhe?

Kokkikerhossa valmistetaan yhdessä sekä suolaisia että makeita herkkuja ja pieniä ruokia. Aikaisempaa kokemusta keittiössä touhuiluun et tarvitse. Kivojen kerhonohjaajien kanssa pääset turvallisesti tutustumaan kokkailuun. 1.-3.lk kerhoon mahtuu 12 lasta, 4.-6.lk. kerhoon 10 lasta. Ennakkoilmoittautuminen Kaijalle.