Tuomiokirkkoseurakunta

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kerhotoimintaa alakouluikäisille

Kaupungin koronaohjeistuksen mukaisesti iltaisin kokoontuvat, alle 12-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu toistaisesti normaalisti.  

Nyt harrastamaan mukavaan porukkaan! Kerhoissa opetellaan uusia taitoja ja pidetään hauskaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan iloisen ja reippaan mielen.

Kerhot kokoontuvat viikoittain, ohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma aikoina eivätkä juhlapyhien aattoina. Kerhot kokoontuvat viimeisen kerran viikolla 20.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostiin kaija.siniluoto@evl.fi.  Kerhoihin mahtuu 10 lasta kerhoa kohden. Lisätietoja kerhotoiminnasta nuorisotyöohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi.

Tupa 4.-6. luokkalaisille tiistaisin klo 14.-16.00 - avoin kerhotoiminta.

Tupa 1.–3.luokkalaisille torstaisin klo 12.30-15.00 - avoin kerhotoiminta.

Tupa - toiminta jatkuu normaalisti tiistaista 13.4. eteenpäin normaalisti.  

Keskustan seurakuntatalossa, Isokatu 17, 1 krs. monitoimisali. Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole iltapäiväkerhopaikkaa toisaalla. Käynti seurakuntatalon sisäpihan puolelta.

Tupa tarjoaa yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa alakouluikäisille lapsille. Ilmoittautuminen Kaijalle sähköpostiin. Ilmoittautuminen on välttämätöntä vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Kaija Siniluoto 050-5249779, kaija.siniluoto@evl.fi.

 

 

 

Kolme lautapelilaatikkoa päällekkäin, taustalla koululaisia.
Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Iltaisin kokoontuvat alakoululaisten kerhot Keskustan seurakuntatalolla, Isokatu 17.

Kerhoihin ilmoittautuminen sekä vapaita paikkoja voi tiedustella Kaijalta 050-5249779 tai kaija.siniluoto@evl.fi. 

Tuunataan Taikinaa - kerho alakoululaisille tiistaisin klo 16.30-18

2.kerroksen Lilja&Lumme kerhotila

Kerhossa saat Ihan Itte loihtia erilaisista massoista ja taikinoista leikkihin ruokia, koriste-esineitä, astioita yms. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ennakkoilmoittautuminen.

Taidenurkka alakoululaisille keskiviikkoisin klo 16.30-18

1.kerros Monitoimisali

Pensselit vai puuvärit? Maalaus vai sarjakuva?

Taidekerhossa yhdistyvät maalaaminen, piirtäminen, askartelu ja leikkiminen. Omia välineitä et tarvitse, vain luovuuden kipinää. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ennakkoilmoittautuminen.

KAMUkerho keskiviikkoisin klo 18-19

1.kerros Monitoimisali

Keskellä viikkoa

Aina mukavaa

Murheitakin meille jakaa saa

Uusien kavereiden kanssa kun hengaillaan

Ystävällä on monta nimeä, yksi niistä on KAMU! KAMU kerhossa pelaillaan erilaisia lautapelejä, joskus Wiitäkin, leikitään, hiljennytään yhdessä uusien ja vanhojen kerhokamujen ja kivojen kerhonohjaajien kanssa. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ennakkoilmoittautuminen.

Kokkikerho 1.-3.luokkalaisille torstaisin klo 16.45-18.15

Kokkikerho 4.-6.luokkalaisille torstaisin klo 18.30-20.00

1.kerros Monitoimisali

Desimitta? Ruokalusikallinen? Lämpimät voileivät?

Kokkikerhossa valmistetaan yhdessä sekä suolaisia että makeita herkkuja ja pieniä ruokia. Aikaisempaa kokemusta keittiössä touhuiluun et tarvitse. Kivojen kerhonohjaajien kanssa pääset turvallisesti tutustumaan kokkailuun. 1.-3.lk kerhoon mahtuu 10 lasta, 4.-6.lk. kerhoon 10 lasta. Ennakkoilmoittautuminen.