Tuomiokirkkoseurakunta

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kerhotoimintaa alakouluikäisille 

SIVUT PÄIVITTYVÄT ELOKUUSSA! 

Nyt harrastamaan mukavaan porukkaan! Kerhoissa opetellaan uusia taitoja ja pidetään hauskaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ainoastaan iloisen ja reippaan mielen.

Kerhot kokoontuvat viikoittain, ohjaajina toimivat kerhonohjaajakoulutuksen saaneet nuoret. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoihin täytyy ilmoittautua, kerhoilmoittautuminen on voimassa syys- ja kevätkauden, ellei erikseen ilmoiteta.

Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikoina, juhlapyhien aattoina eivätkä hiljaisen viikon aikana.

Kerhoihin ilmoittautuminen uudistuu sähköiseksi ilmoittautumiseksi! Linkit ilmoittautumiseen tulevat tänne sivulle!  Kerhoihin mahtuu 8-10 lasta kerhoa kohden. Lisätietoja kerhotoiminnasta Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja Jenna Valtonen jenna.valtonen@evl.fi tai 050-5249779.

Muistathan myös perua kerhopaikan, mikäli lapsi lakkaa käymästä kerhossa! Mikäli ilmoittamattomia poissaoloja on neljä kertaa peräkkäin, katsotaan kerhopaikka irtisanotuksi. Täytämme vapautuneita kerhopaikkoja varasijajärjestyksessä.

TUPA - avoin kerhotoiminta 1.- 6. luokkalaisille

tiistaisin ja torstaisin klo 14-16

 

Jatkuu jälleen syksyllä 2024, päivämäärät tarkentuvat elokuuhun mennessä!

Sofia seurakuntakeskus, Isokatu 17, 1 krs. monitoimisali. Etusijalla ovat lapset, joilla ei ole iltapäiväkerhopaikkaa toisaalla. Käynti seurakuntatalon sisäpihan puolelta.

Tupa tarjoaa yhdessä olemista, tekemistä ja pientä välipalaa alakouluikäisille lapsille. 

TUPA-ILMOITTAUTUMISESSA SIIRRYTÄÄN SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN SYYSKAUDESTA 2024 ALKAEN. Linkki ilmoittautumislomakkeelle tulee tälle sivulle viimeistään elokuussa 2024. Lapsi voi myös itse ilmoittaa itsensä tupalaiseksi. Mikäli et onnistu ilmoittamaan lastasi Tupaan sähköisen linkin kautta, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Jenna Valtoseen!

Lisätietoja Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja Jenna Valtonen 050-5249779, lastenohjaaja Tarja Sainio 040-7153118 ja lastenohjaaja Tea Hieta 050-5207757. 

Tupa ei kokoonnu koulujen loma-aikoina, juhlapyhien aattona eikä hiljaisella viikolla.

Löytötavaroita voi kysellä Sofia seurakuntakeskuksen infosta tai Tupa-ohjaajilta. 

Ilmoittaessa lasta Tupaan, katsokaa yhdessä säännöt tästä linkistäSääntöihin sitoutumattomuus johtaa Tuvasta poistamiseen.

Huomioittehan, että seurakuntakeskuksessa on myös muita kävijöitä Tuvan aikana, ja sisäpiha on parkkipaikka- ja lastausaluetta, jonka vuoksi se ei sovellu oleskelu- tai leikkitilaksi.

 

Tästä syystä tupalainen saa tulla Sofia seurakuntakeskuksen aulaan odottamaan Tupaan pääsyä aikaisintaan klo 13:45!

 

 

 

 

Kolme lautapelilaatikkoa päällekkäin, taustalla koululaisia.
Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Iltaisin kokoontuvat alakoululaisten kerhot

Sofian seurakuntakeskus, Isokatu 17

 

Syyskausi 2024

Lisätietoja kerhoista Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja Jenna Valtonen 050-5249779

Hox! Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikoina, kuten syyslomalla, viikolla 10 (talvilomaviikko) eivätkä hiljaisella viikolla.
 

KERHOT PÄIVITTYVÄT ELOKUUSSA JA ILMOITTAUTUMINEN KERHOIHIN ALKAA SYYSKUUSSA! Voit kurkata alta edellisen kauden kerhoja!

Siirrymme syksyllä 2024 sähköiseen ilmoittautumiseen, linkit kerhoihin tulevat tälle sivulle kun kerhot päivittyvät!

 

Ruokalusikallinen? Desimitta? Hiiva?  What?!?!?!

Kokkikerhot 1.-3.luokkalaisille maanantaisin klo 16.30-18.00  ja  torstaisin klo 16.30-18.00

Kokkikerhossa kokkaillaan sekä suolaisia että makeita herkkuja ja ruokia yhdessä toisten lasten kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä touhuamisesta et tarvitse. Mukavien ohjaajien kanssa voit tutustua turvallisesti kokkailun kiehtomaan maailmaan. 

Molempiin kerhoihin mahtuu 10 lasta/kerho ilmoittautumisjärjestyksessä. Kevätkauden 2024 kerho, päättynyt.

 

Tuunataan, virkataan, kudotaan, ommellaan ... Osaisinkohan minä?

Kässäkerho 4.- 6.luokkalaisille maanantaisin klo 18.30-20.00

Kyllä osaat! Ja aina voi harjoitella lisää! Kässäkerhossa pääset yhdessä toisten lasten ja taitavien nuorten ohjaajien kanssa luomaan käsin ja koneella omia ideoita, pehmoja tai tuunaamaan vaikka vanhan t-paitasi. Omia välineitä et tarvitse. Kerhoon mahtuu 10 lasta. Kevätkauden 2024 kerho, päättynyt.

 

Kokki- ja puuhakerho 1.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 16.00-17.00

Tykkäätkö vaihtelusta? Kokkailusta, kädentaidoista, askartelusta... Tässä kerho sinulle! Kerho, jossa taitavat kerhonohjaajat tarjoavat monenlasita vaihtelevaa tekemistä, alkaen kokkailusta ja ruuanlaitosta moneen erilaiseen aktiviteettiin! Ehkä kerholaisista olisi kiva tehdä retki? Ehkä kokeilla yhdessä jotain uutta? Kerholaiset pääsevät myös itse toivomaan erilaista aktiviteettia. Kerho kokoontuu Vanhassa pappilassa (Asemakatu 6). Kevätkauden 2024 kerho, päättynyt.

 

Kokkikerho 4.-6.-luokkalaisille keskiviikkoisin 18.15-19.45

Kokkikerhossa valmistetaan sekä suolaista että makeita herkkuja ja ruokia yhdessä toisten lasten kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä häärimisestä et tarvitse. Mukavien kerhonohjaajien kanssa voit turvallisesti tutustua kokkailun ihmeelliseen maailmaan. Mukaan mahtuu 10 lasta/kerho. Kevätkauden 2024 kerho, päättynyt.

 

Kokkikerho 4.-6.-luokkalaisille torstaisin klo 18.15-19.45 

Kokkikerhossa valmistetaan sekä suolaista että makeita herkkuja ja ruokia yhdessä toisten lasten kanssa. Aikaisempaa kokemusta keittiössä häärimisestä et tarvitse. Mukavien kerhonohjaajien kanssa voit turvallisesti tutustua kokkailun ihmeelliseen maailmaan. Mukaan mahtuu 10 lasta/kerho. Kevätkauden 2024 kerho, päättynyt.