Tervetuloa Karjasilta 6 ripariryhmän omille sivuilleKonfirmaatiomessun kulkue, jossa nuori poika kantaa kulkueristiä alba päällä.

Onneksi olkoon!

Olet aloittamassa tärkeää vaihetta elämässäsi. Toivottavasti rippikoulu on sinulle kokemus, jota muistelet vielä vuosikymmentenkin päästä. Niin ja toivottavasti se kantaa sinua elämässäsi eteenpäin joka hetki.

Rippikoulun tarkoituksena on opetella tuntemaan se Jumala, joka kasteessa tarttui elämääsi, ja auttaa uskomaan häneen. Rippikoulu on myös kristittynä elämisen opettelua. Seurakuntayhteys, yhteinen rukous ja toisen huomioonottaminen tulevat tutuksi. Ole avoimella mielellä, kysele rohkeasti ja kuuntele, mitä sanottavaa Jumalalla on sinulle. 

Rippikoulu on tärkeä risteysasema ja etappi elämässäsi. Se on itse tutkimusmatka elämään. Monelle siitä on tullut hienompi kokemus kuin on osannut odottaa.

- Kimmo

ps. Rippikouluryhmäsi ajantaisen ohjelman, yleisiä ohjeita sekä ennakkotehtävät löytyvät tältä nettisivulta. Sivulla on paljon myös muita linkkejä rippikouluun ja seurakuntaan liittyen. Vieraile tällä sivulla aika ajoin! Sivulla on myös tärkeää informaatiota vanhemmille.

 

KARJASILTA 6 OHJELMA VUODELLE 2021

Su 31.1. klo 10 VIRTUAALISESTI Valtakunnallinen rippikoulusunnuntain sanajumalanpalvelus. Valtakunnallinen rippikoulusunnuntai aloittaa yhteisen rippikouluajan. Voit osallistua jumalanpalvelukseen
kotoasi käsin VirtuaalikirkonLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Youtuben kautta. Katsottuasi jumalanpalveluksen voit täyttää rippikoulukorttisi ja pyytää siihen vanhemman allekirjoituksen. 

Ma 15.2. klo 17 / 18 / 19 LÄHITAPAAMINEN Karjasilta 6 ryhmän alkutapaaminen Pyhän Andreaan kirkossa (Sulkakuja 8). 
Alkutapaaminen järjestetään Pyhän Andreaan kirkossa rajoitukset ja turvaohjeet huomioiden kolmessa eri ryhmässä. Saat tiedon kellonajasta, jolloin sinun kokoontumisesi on, tekstiviestillä omaan puhelimeesi viikkoa ennen tapaamista. 

HUOMIO PERUTTU Su 28.2. klo 12 LÄHITAPAAMINEN Messu ja oppitunti Pyhän Andreaan kirkossa (Sulkakuja 8).
Lähitapaaminen on peruttu uusien rajoitusten ennakkovarautumisen vuoksi. Lähitapaamisen sijasta tee kotonasi alla olevista ennakkotehtävistä JEESUS 1 JA RAAMATTU 1. 

Ma 15.3. VIRTUAALISESTI / ETÄTEHTÄVÄ Karjasillan seurakunnan lähetys- ja diakoniapäivä.
Lähetys- ja diakoniapäivästä on koostettu video, joka on katsottavissa seurakunnan youtube-kanavalta 15.3. lähtien. Katsottuasi videon voit täyttää rippikoulukorttisi ja pyytää siihen vanhemman allekirjoituksen. 

HUOMIO PERUTTU La 20.3. klo 11 / 12 / 13 LÄHITAPAAMINEN Oppitunti Pyhän Andreaan kirkossa (Sulkakuja 8). Lähitapaamisen sijasta tee kotonasi alla olevista ennakkotehtävistä KIRKKOVUOSI. Pääsiäisen alla ja aikana voit katsoa myös Jeesus elokuvan, jos et ole vielä ehtinyt sitä tehdä. Yksi elokuva löytyy ennakkotehtävistä JEESUS 1. Lisäksi pääsiäisen aikana televisiosta tulee paljon hartaus- tai jumalanpalvelusohjelmia, joten voit kerätä samalla jumalanpalveluskerran rippikoulukorttiisi. Muistutan myös annetusta raamatunlukutehtävästä, joka on hyvä aloittaa nyt. 

To 15.4. klo 17 LÄHITAPAAMINEN Kahden vartin viikkomessu Karjasillan kirkossa (Nokelantie 39).
Tässä tapaamisessa tarkistamme rippikoulukortit, joten muista ottaa oma rippikoulukorttisi mukaan. 

HUOMIO! Koronarajoitukset huomioiden pidämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin kokoontumispaikkojen ja -aikojen osalta. Muutoksista tiedotetaan tällä sivulla sekä tekstiviestillä. Kevään ja kesän rippikoulutapaamisten ajankohdat päivitetään tälle sivulle huhtikuun aikana. 

ETÄTEHTÄVÄT Nuori mies pitää kädessää Raamattua

Klikkaamalla linkkiä pääset suorittamaan etätehtäviä. Lue etätehtävän ohje huolella ja vastaa sen jälkeen kysymyksiin. Huomioi, että jotkut etätehtävät tehdään yhdessä vanhemman tai kummin kanssa. Muista täyttää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lataa vastausten kopio myös itselle tai tulosta. Etätehtävät tulee olla tehtynä huhtikuuhun mennessä.

RAAMATTU 1

KIRKKOVUOSI

JEESUS 1

KOLMIYHTEINEN JUMALA

YouTube-video

Ota yhteyttä

Kappalainen, Karjasilta-Kaukovainion aluevastaava. Työaloina aikuistyö ja viestintä.
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu
Lähetyssihteeri
Karjasillan seurakunta
Nokelantie 39
90150 Oulu