Viisi nuorta.

Nuori, olet tervetullut mukaan!

Seurakunnassa on paljon toimintaa nuorille. Olet tervetullut mukaan toimintaan! Rippikoulussa tutustut seurakuntaan, ja voit osallistua vaikkapa nuorteniltoihin, nuorten messuihin, bänditoimintaan, vapaehtoistoimintaan tai kouluttautua kerhonojaajaksi tai isoseksi. Mikä sinua kiinnostaa?

 

Ilta- ja viikonlopputapahtumia nuorille

Haukiputaan seurakunta

Torstaisin kello 18 Kässämissio Wirkkulassa. Kässämissio on nuorille tarkoitettu missiokerho, jossa tehdään käsitöitä kesän Tapulikahvilaa varten. Kerhossa myös leivotaan ja valmistetaan etnistä ruokaa.

Perjantaisin kello 18.00–22.00 Nuortenilta Wirkkulassa. Tervetuloa nuorteniltaan pelaamaan, olemaan, juttelemaan ja hiljentymään hartauteen.

Torstaisin kello 1416.30 Välipalakahvit Wirkkulassa ja Kellon seurakuntakodilla.

 

Karjasillan seurakunta

 

Karjasillan seurakunnan nuorisokasvatuksen eri toiminnoista löytyy lisätietoa nuorten omilta nettisivuilta https://karjasillannuoret.wixsite.com/karjasillannuoret

 

Kiimingin seurakunta

 

Torstaisin kello 18–20 Nuorten musaryhmä rippikoulun käyneille nuorille Jäälin kappelin nuortentilassa (ei hiihtolomalla).

Perjantaina 31.1., 28.2., 27.3. ja 8.5 kello 18.30–22 Nuorten Yökahvila Jäälin kappelissa.

Perjantaina 17.1., 14.2. , 13.3. ja 17.4 kello 18.30–22 Nuorten Yökahvila Kiimingin kirkkopirtillä.

 

 

Oulujoen seurakunta

 

Oulujoen seurakunnan nuorten toiminnasta lisätietoja löydät täältä.

 

Oulunsalon seurakunta

Maanantaisin nuorten avoimet ovet klo 15.00-17.00 Repussa. Kahvipannu on kuumana, juttuseuraa on tarjolla, musisointivälineet sekä pelit odottavat käyttäjiä. Tule ja lähde oman aikataulusi mukaan.

Keskiviikkoisin koulupäivystys Pitkäkankaan koululla pitkällä välitunnilla klo 11.20-12.

Perjantaisin Reppu auki klo 12-15 kaikenikäisille.

Lisätietoa seurakunnan sivuilta ja IG:sta @osalonisotnuoret

 

Oulun tuomiokirkkoseurakunta

Perjantaisin kello 17.0021.00 NuorisoKahvila Kivijalka Vanhassa pappilassa. Runsaasti pöytä- ja lautapelejä, elokuvia, musiikkia, hyvää seuraa sekä apua ja tukea elämään. Maksuton kahvi ja purtavaa. Teemailtoja kuukausittain. Ohjaajilta apua ja tukea elämään. Paikalla aina erityisnuorisotyöntekijä. Saat tarvittaessa illasta rippikoulumerkinnän.

 

Tuiran seurakunta

Alla olevasta linkistä löydät Tuiran seurakunnan nuorisotyön viikkotoiminnan, tapahtuma- ja leiritiedot sekä työntekijöiden yhteystiedot. Tervetuloa mukaan!

nuorisotyön esite