Sinulle, joka haluat kirjoittaa. Sinulle, joka kaipaat hiljaisuutta.

Oma tarina -ryhmä on kirjoitusryhmä, jossa jokaisen kokoontumisen aluksi on pieni alustus ja sitten vetäydymme Vanhan Pappilan saleihin kirjoittamaan.

 

Mikä on Oma tarina -ryhmä? 

Oma tarina -ryhmässä kokoonnumme kerran kuukaudessa Vanhaan pappilaan kirjoittamaan omaa tarinaamme Psalmien valossa. Lyhyen alustuksen jälkeen etsimme oman paikkamme Vanhan pappilan tunnelmallisista saleista ja hiljennymme tunniksi kirjoittamaan.

Kirjoitamme kukin itseämme varten, mutta olemme koolla yhdessä. Jumalan Sanan valossa ja rukouksen hengessä annamme Pyhän Hengen tehdä meissä työtään, kun peilaamme elämäämme taaksepäin tai tähyillen katsomme tulevaan. Saamme olla armollisesti läsnä tässä hetkessä; kirjoittaa paperille rehellisesti tunteemme, ajatuksemme, kysymyksemme, tuskammekin.

Kirjoitushetken päätteeksi kokoonnumme yhteen lyhyeen hartauteen ja tämän jälkeen on mahdollisuus istahtaa vielä tovi yhdessä lämpimän kupposen äärellä. Ryhmässä ei käydä läpi sitä, mitä kukin on kirjoittanut, mutta voimme jakaa kokemuksia siitä, miltä tuntui kirjoittaa ja mitä kirjoittaminen sai aikaan meissä.

Kokoontumisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuutta isännöivät tuomiokirkkoseurakunnan työntekijät, mutta voit tulla mukaan yli seurakuntarajojen. 
 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! 

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14-15.30 

Kokoontumisten ajankohdat ja teemat: 

24.9. (TIE) "Herra, osoita minulle tiesi, opeta minua kulkemaan polkujasi." Ps. 25:4Linkki avautuu uudessa välilehdessä, alustus Harriet Urponen
15.10. (TURVA) "Herra, sinuun minä turvaan. Älä milloinkaan hylkää minua." Ps. 71:1Linkki avautuu uudessa välilehdessä, alustus Marjukka Huhtelin
19.11. (KUOLEMA) "Opeta meille, miten lyhyt on aikamme, että saisimme viisaan sydämen" Ps. 90:12Linkki avautuu uudessa välilehdessä, alustus Riitta Hirvonen
17.12. (KIITOLLISUUS) "Ylistä Herraa, minun sieluni, älä unohda, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt" Ps. 103:2Linkki avautuu uudessa välilehdessä, alustus Lauri Holma
 

Alustajina toimivat viestintäjohtaja Harriet Urponen, diakoniatyöntekijä Marjukka Huhtelin, toimittaja Riitta Hirvonen ja pastori Lauri Holma. 

Katso uutinen Oma tarina -ryhmästä täältä. 

 

Tarina alkaa hiljaisuudesta.
 

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17
90100 Oulu

Alueella; Heinäpää, Etu-lyötty, Limingantulli

vs. seurakuntapastori, hiljaisuuden työ
Oulun tuomiokirkkoseurakunta
Isokatu 17, PL 122
90101 Oulu