Kiimingin seurakunnan päiväkerhot ja pikkukoulut syksyllä 2023 

Lisätietoa saat varhaiskasvatuksen ohjaajalta Anne Schönbergiltä, anne.schonberg@evl.fi. p.040 743 1901

 

 

 

Kuvassa päiväkerholainen. Kuva: Sanna Krook

Kuva: Sanna Krook

Päiväkerhojen ja pikkukoulujen toiminnasta ja kokoontumisajoista tiedotetaan suoraan lasten koteihin.  Mikäli lapsesi ei ole toiminnassa vielä mukana ja haluaisitte ilmoittautua mukaan sekä muissa kysymyksissä  voit olla yhteydessä lastenohjaajiin, yhteystiedot ovat tässä alempana.


Päiväkerhot


Päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisen ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhossa on myös laulua, musisointia, leikkiä, liikkumista, tutkimista, ulkoilua sekä harjoitetaan kädentaitoja askarrellen, muovaillen ja maalaten. Toisinaan keskitytään kuuntelemaan satuja ja kertomuksia. Lisäksi retkeillään ja osallistutaan lastentapahtumiin sekä perhekirkkoihin yhdessä vanhempiensa kanssa. Päiväkerho on maksuton.

Päiväkerhot kokoontuvat Kiimingin Kirkkopirtissä ja Yli-Iin varhaiskasvatuksen tiloissa

Lisätiedusteluja sekä vapaita kerhopaikkoja voi kysellä kerhopisteistä lastenohjaajilta

Kiiminki p.040 7431 902 ja Yli-Ii p. p. 040 6261 887 tai 044 3161 456.Pikkukoulut

Kiimingin seurakunnan pikkukoulut toimivat Ylikiimingissä, Yli-Iissä ja Kiimingissä.

Pikkukoulu on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille.

Lapsen ilmoittaminen toimintaan mukaan:

Lastenohjaajat antavat tietoa puhelimitse (sivun alalaidassa yhteystiedot), missä ryhmässä on tilaa, tämän jälkeen ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta.

https://varhaiskasvatus.ouka.fi/login

Pikkukoulu on lapsen kasvun paikka, jossa toimitaan yhteistyössä perheen kanssa. Pedagogiikkamme pohjautuu siihen, että toteutamme tavoitteellista ja merkityksellistä toimintaa, jossa kaiken keskiössä on lapsi. Pikkukoulupäivän aikana lapsi saa kokea turvallisuutta, empatiaa ja Jumalan rakkautta. Lapset toimivat vuorovaikutuksessa koko ryhmän kanssa jossa yhdessä voidaan ihmetellä ja tarttua myös lapsista nouseviin ideoihin.

Pikkukoulu on myös laulua, musisointia, leikkiä, liikkumista, tutkimista, ulkoilua sekä harjoitetaan kädentaitoja askarrellen, muovaillen ja maalaten. Toisinaan keskitytään kuuntelemaan satuja ja kertomuksia. Lisäksi retkeillään ja osallistutaan lastentapahtumiin sekä perhekirkkoihin yhdessä vanhempiensa kanssa.


 

Yhteystiedot:

Ylikiimingin pikkukoulut  p. 044 3161 721 tai p. 040 4812040

Yli-Iin pikkukoulu p. 040 7431902 tai  p. 044 3161 456

Kirkkopirtin pikkukoulu p. 040 6261 887 tai p. 040 835374

Pikkukoulua varten vanhemmat käyttävät Oulun kaupungin palvelusetelin.