Rippikoulu Oulunsalon seurakunnassa 2018-2019

Tervetuloa rippikouluun!

Jokaisen rippikouluryhmän omat sivut löytyvät vasemmassa laidassa olevasta valikosta tai mobiiliversiossa Avaa valikko -ruudun plusmerkkiä klikkaamalla. Tällä etusivulla on kaikille rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetut tiedot ja kokoontumiset.

Lisätietoja rippikoulusta nuorisotyönohjaaja Sanna Korhoselta p. 044 745 3851, sanna.korhonen@evl.fi tai seurakuntapastori Iida Glumoffilta p. 044 576 0019, iida.glumoff@evl.fi

Lue lisää Oulun seurakuntien rippikouluista täältä.

TÄRKEÄ TIEDOTUS! Rokua 1A ja Rokua 1B ryhmät on yhdistetty ja 1A ryhmä siirtyy noudattamaan 1B ryhmän aikatauluja. Aikataulutiedot on päivitetty molempien ryhmien alasivuille, kts. vasemman reunan valikko.

Rippikoulun henkilötieto- ja allergialomakkeet

Jokaisen rippikoululaisen kotiin on annettu vanhempainillassa tai ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa täytettäväksi allergia- ja henkilötietolomakkeet. Ne palautetaan rippikoulun opettajille viimeistään 27.1.19 klo 10 alkavan Rippikoulusunnuntain messun jälkeen. Jos et ole saanut monisteteita tai ne ovat kadonneet, voit tulostaa ne tästä: henkilötietolomake, allergiatietolomake.

Joulunajan messukäynti

Jos messukäynti jäi joulunaikana tekemättä, se korvataan käymällä vapaavalintaisessa messussa kevään aikana ja tekemällä oheinen tehtävä. Hukkuneen tehtävälomakkeen voit printata tästä

Rippikoululaisten yhteinen kirkkokonsertti

Torstaina 4.4. klo 18:30-19.30 Oulunsalon kirkossa.

Kastetehtävä

Opetusviikonloppuna annetaan tehtävälomake liittyen omaan kasteeseen ja sitä varten jokainen haastattelee vanhempia ja kummeja. Tehtävä palautetaan rippirallissa. Jos tehtävä on mennyt hukkaan, voit tulostaa sen tästä.

Pääsiäisen ajan kirkkokäynti

Saat oman ryhmäsi opetuspäivänä pääsiäisen ajan kirkkokäyntiin liittyvän tehtävän, jonka suoritat vapaavalintaisessa kirkkotilaisuudessa pääsiäisen aikana (jumalanpalvelus/konsertti/sävelhartaus). Tehtävä palautetaan rippirallissa. Voit tulostaa kadonneen tehtävälomakkeen tästä.

Poissaolo rippikoulusunnuntaista/oman ryhmän jumalanpalveluksesta

Poissaolo korvataan käymällä vapaavalintaisessa messussa tai kirkollisessa toimituksessa (kaste/häät/hautajaiset) kevään aikana ja tekemällä oheinen tästä löytyvä tehtävä. Huom. Tehtävälomake on eri kuin jouluna tai pääsiäisenä tehtävä.

Rippikoulu, kuvituskuva
Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulu
Seurakuntapastori
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo