Oulunsalon seurakunnan rippikoulu 2020-2021

Ryhmäkohtaisilta sivuilta löydät eri ryhmien kokoontumisaikataulut. Sivuille päivitetään mahdolliset aikataulumuutokset ja muut muuttuvat tiedot. Siksi sivuilla on hyvä vierailla aika ajoin rippikouluvuoden aikana.

AJANKOHTAISTA OULUNSALON RIPPIKOULUISTA (päivitetty 9.5.2021)

Oulu on tällä hetkellä koronaviruksen perustasolla. Rippikoulujen suuria kokoontumisia ei kuitenkaan vielä ole sallittu. 

​​​​​​Rippikouluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä rippikouluvastaaviin. Parhaiten meidät tavoittaa keskiviikkoisin ja torstaisin.

Muut tapahtumat merkinnät

Repun toiminta on päättynyt. Toiminta jatkaa syksyllä Toimitalolla. Eli Nuorten Avoimia tai Olkkaria ei enää tälle keväälle ole. Voit hankkia muut tapahtumat merkinnän korttiisi Virtuaalikirkon kautta, katsomalla esim. kirkkokonsertteja, keskustelutaltiointeja, hartaushetkiä tai jumalanpalveluksia. Pääasia, että sinulla on kortissa 10 merkintää. 

Rippikoulun korvauspäivä ti 11.5. klo 17-19

Jos olit poissa oman ryhmäsi opetuspäivästä (ei koske muualle menevien ryhmää) tai rippirallista (koskee ihan kaikkia ryhmiä), koskee korvauspäivä juuri sinua. Korvauspäivä järjestetään Toimitalolla (Vattukuja 2). Korvauspäivän suorittaminen on pakollista ja jos et pääse siihen, pyydä huoltajaasi ottamaan yhteyttä Sannaan viimeistään ti 11.5. klo 15. 

Rippirallit 5.5. ja 6.5.

Rippirallit pyritään tämän hetkisen tiedon mukaan järjestämään live tapaamisena niin, että ryhmät kulkevat oman aikataulunsa mukaan ja  illan aloitus tapahtuu kirkon edessä pihalla. Rippirallin aikataulu löytyy kunkin ryhmän omilta sivuilta. Tule paikalle terveenä ja maskit käytössä! 

Rippikoulun lähetysopetus

Jokaisen ryhmän sivulta löytyy kolme linkkiä. Katso ensin kaikille yhteinen Youtube video ja käy sen jälkeen vastaamassa Padletin linkkien välityksellä kysymyksiin. Linkissä pääset kirjoittamaan vastauksen, kun klikkaat oikeassa alanurkassa olevaa plus (+) merkkiä. Kirjoita otsikkoriville koko nimesi ja sen jälkeen vastauksesi. Vastausten on oltava perillä su 25.4.21 klo 18. Rokuan, Vaara-Sportin ja Muualla rippikoulunsa suorittavien ryhmissä Padle linkit on jaettu kahteen ryhmään, vastaathan oikean ryhmän linkkien kautta. 

Rippikoulukonsertti (korvaa 25.3. konsertin)

Vallitsevasta tilanteesta johtuen rippikoulukonsertti toteutetaan tänä vuonna vähän eri tavalla. Kanttorimme Tarja ja Jaakko ovat koonneet rippikoululaisia varten näytteitä erilaisista kirkkomusiikkityyleistä. Kooste löytyy alla olevasta linkistä. Katso musiikkinäytteet, tee tehtävä ja lähetä vastauksesi kanttoreille viimeistään 28.3. Huoltaja kuittaa konsertin Muut merkinnät -kohtaan. 

Katso tästä

 


 

 

Rippikoulu, kuvituskuva

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulu
Seurakuntapastori
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo