Rippikoulu 2020-2021

 

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminen lokakuun lopussa

Rippikouluihin ilmoittautumisesta lähetetään koteihin tietoa kirjeitse viikolla 40 eli lokakuun alussa. Rippikouluilmoittautuminen on auki koulujen syysloman jälkeen (viikolla 44) 26.10-30.10. Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä lomakkeella ja ryhmävalinnoissa nopeus ei ole ratkaisevaa, vaan ryhmäpaikat jaetaan toiveiden mukaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Rippikouluun voi ilmoittautua ja osallistua myös kastamaton ja/tai kirkkoon kuulumaton nuori. Ratkaisu kasteesta ja kirkkoon liittymisestä tehdään nuoren ja perheen tahdon mukaan rippikoulun aikana. Rippikoulun päätteeksi voidaan konfirmoida vain kastettu kirkon jäsen.

​​​​Oulunsalon seurakunnan rippikouluryhmien tarkat kokoontumisaikataulut tulevat näkyviin tälle sivulle ennen ilmoittautumisen alkamista. Tällä hetkellä tulevaa rippikoulukautta suunnitellaan tavalliseen tapaan, johon kuuluu tapaamisia talven aikana sekä leirijakso tai päivärippikoulu. Koronavirustilanteen kehittyminen tai kokoontumisrajoitukset voivat silti aiheuttaa rippikouluihin muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla.

 

​​​​​​Rippikouluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä rippikouluvastaaviin.

 

 


 

 

Rippikoulu, kuvituskuva

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulu
Seurakuntapastori
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulunsalo