Ouluilo-keräys auttaa vähävaraisia oululaisia

Ouluilo-keräyksen varoja jaetaan diakoniatyön kautta tilanteissa, joissa muut etuudet ja sosiaalitoimen tuki ei ole riittävää. Varoilla rahoitetaan myös työttömien ja vähävaraisten ruokailuja. Varat ohjataan lyhentämättöminä avustustoimintaan ilman erillisiä keräyskuluja.

Globaalit kriisit ovat koetelleet yhteiskuntaamme pitkään. Erityisesti heikoimmassa asemassa olevien selviytyminen arjessa on vaikeutunut jatkuvasti nousevien elinkustannusten vuoksi. Tällaisessa tilanteessa moni joutuu valitsemaan, panostaako enemmän ruokaan vai lääkkeisiin.

Elämän perustarpeiden, kuten sähkön sekä ruoan hintojen nopea nousu ovat vaikeuttaneet ihmisten taloudellista tilannetta entistä enemmän. Muuttunut maailman tilanne koskettaa meitä jokaista, osaa suoraan ja toisia viiveellä. Erityisesti nyt, jolloin epävarmuus tulevaisuudesta ja ihmisten kyvystä kestää ja jaksaa, tarvitsemme yhteistä vastuuta ja lähimmäisenrakkautta, jotta kukaan ei jäisi yksin. 

Joululahjaidea: Lahjoita Ouluilo-keräykseen ja toivota hyvää joulua läheisellesi

Lahjoita keräykseen haluamasi summa ja tulosta lahjoituskortti, jolla voit kertoa lahjoittaneesi Ouluilo-keräykseen ja samalla toivottaa hyvää joulua lahjansaajalle. Halutessasi voit kirjoittaa tyhjälle riville lahjoittamasi summan.

Lataa ja tulosta lahjakortti tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä (pdf)

Parhaillaan käynnissä oleva keräys jatkuu vuoden loppuun eli 31.12.2023 saakka.

Oulun seurakunnilla on jatkuva keräyslupa vähävaraisten auttamiseksi.

Lahjoittaminen on helppoa joko MobilePayn tai tilisiirron välityksellä:

MobilePay-numero 32877 

Rahankeräystili: FI75 5741 3610 0015 77 (OKOYFIHH) / viestikenttään keräyksen nimi ”Ouluilo”.  

Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Lue tiedote 1.8.2023: Kumman valitsen, ruuan vai lääkkeet?

Oulun seurakuntayhtymän rahankeräyslupa: numero RA/2020/678. Lupa on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi.