Oulujoen seurakunnan päiväkerhot 

Päiväkerho on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille kotihoidossa tai perhepäivähoidossa oleville lapsille, ja toiminta on maksutonta. Päiväkerhossa lapsi saa tukea kasvuun ja kehitykseen lapsilähtöisessä ympäristössä.

 

Syksyllä 2020 aloittavien päiväkerhoryhmien ilmoittautuminen on päättynyt.

 

> Oulujoen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma (PowerPoint)

 

Syksyllä 2020 Oulujoen seurakunnassa aloittaa uusi naperokerho

Naperokerho on 2-5-vuotiaiden ikiomaa toimintaa kodikkaassa Hiukkavaaran seurakuntakodissa ”Hiuskassa” (osoite).
Naperokerhossa touhuillaan kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.00.
Toiminnassa mukana pyörii Metsämörri joka johdattaa lapsia luonnon helmaan hauskalla ja lapsille mielekkäällä tavalla.  Lisäksi naperokerhossa lapset saavat tärkeitä kouluvalmiuksia sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tärkeää on leikki ja leikkien oppiminen. Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa (Vasua)
Seurakunnan kerhossa pohjana ovat kristilliset arvot kuten erilaisuuden hyväksyminen ja toisistamme ja luonnosta huolehtiminen. Naperokerholainen saa tuntea olevansa hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Tutustumme monipuolisen toiminnan aikana myös lapsille sopiviin raamatun kertomuksiin sekä kalenterivuotemme juhlapyhiin. 

ILMOITTAUTUMINEN:


Naperokerho on tarkoitettu 2-5-vuotiaille lapsille. Kerhoon voi ilmoittautua jo vuoden 2020 aikana 2- vuotta täyttävät lapset ja kerhossa voi aloittaa kun on täyttänyt kaksi. Ryhmään otetaan 18 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä on täynnä.

Myllyojan päiväkerho

Myllyojalla aloittaa syksyllä 2020 päiväkerhoryhmä 3-5 -vuotiaillle. Päiväkerho kokoontuu maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 12.30-15.30. Lisätietoja: maaret.sulkala@evl.fi