Raamattupiirit

Raamattupiirejä kokoontuu eri alueilla. Raamattupiireissä luetaan Raamattua joko systemaattisesti tietyn ohjelman mukaan edeten tai esimerkiksi erilaisten teemojen pohjalta. Rukouksessa pyydetään Pyhää Henkeä avaamaan sydämiä ymmärtämään tuota kuultua Raamatun kohtaa ja keskustellen etsitään yhdessä erilaisia näkökulmia kuultuun. Kirjallisuuden avulla syvennetään ymmärrystä tekstien taustoista ja yhteisen pohdinnan kautta löydetään yhtymäkohtia kuullun Sanan ja oman elämän välillä.

 

Raamattupiirien kokoontumisajat ja -paikat löytyvät tapahtumakalenterista.

Koronan takia monet ryhmät ovat toistaiseksi tauolla. Aloitamme toiminnan heti kun rajoitukset sallivat. Seuraa ryhmien tilannetta Rauhan Tervehdyksestä.

Kuva: Kirkon kuvapankki / Markku Pihlaja

 

Tuiran seurakunta

Sanaa teekupin äärellä

Sanaa teekupin äärellä on keskustelupiiri, jossa keskustellaan Raamatun teksteistä ja ajankohtaisista ilmiöistä, sekä rukoillaan yhteisten asioiden puolesta. Kerhossa tarjolla myös teetä. Mukaan voi tulla koska vain, eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ryhmä kokoontuu noin 2 viikon välein.

Keväällä 2021 kerho aloittaa kokoontumiset heti kun korona tilanne sen vain sallii. Seuraa tarkempaa ilmoittelua Rauhan Tervehdys lehdestä. Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Heli Mattila: 040-5747145

Hoitava yhteys. Ryhmä tuo turvallisuutta muuttuvan maailman keskellä.

Raamatun sanasta voimaa ja rohkaisua

Tämä raamattupiiri on tauolla kevään 2021 ajan.

Ryhmään voi tulla anonyyminä. Ryhmä on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pohtimaan miten Jumala puhuu sanansa kautta. Ryhmä kokoontuu viikoittain Palokan seurakuntakodilla (Parkettitie 3).

Lisätietoja antaa ryhmän vapaaehtoinen vetäjä Liisa Sutinen: 040-7390971