Seurakuntien soittokunta ja musiikkikoulu

    

Viventi, kuva Matti Pulju, 2022

Katso kaikki tapahtumat tapahtumakalenterista

 


Soittokunta ja musiikkikoulu tarjoavat henkisesti, hengellisesti ja sosiaalisesti kehittävän soittoharrastuksen osana seurakuntien lapsi- ja nuorisotyötä.

Orkesteritoiminta järjestetään yhteistyössä Oulun konservatorion ja Oulu-opiston kanssa. Jokainen pääsee soittamaan orkesterissa.

Musiikkikoulu on avoin kaikille

Seurakuntien musiikkikoulussa annetaan soitinopetusta kaikissa puhallinsoittimissa sekä lisäksi lyömäsoittimissa. Musiikkikouluun ei ole pääsykokeita eikä ikärajoitusta. Uusia oppilaita otetaan ympäri vuoden, mikäli paikkoja on vapaana. Osalle oppilaista voidaan järjestää aluksi lainasoitin. Musiikkikoulun oppilailla on velvollisuus osallistua orkestereihin, kun taidot ovat riittävät. Matineioita järkjestetään syksyisin ja keväisin. Tietoa löydät tapahtumakalenterista.

Musiikkikoulussa voi opiskella seuraavia instrumentteja: nokkahuilu,huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, fagotti, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni, tuuba ja lyömäsoittimet.

 

Kuvassa huilu, trumpetti, saksofoni, bassoklarinetti ja huilu

Kuva Minna Hukkanen, 2023

Musiikkikoulun kevätkimarat 2021

Katso kevätkimara ILinkki avautuu uudessa välilehdessä

Katso kevätkimara IILinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluaisitko aloittaa puhallinmusiikkiharrastuksen?
Voit olla aivan vasta-alkaja tai kenties jotain muuta soitinta jo osaava. Henkilökohtaisen puolen tunnin soittotunnin saat kerran viikossa, ja orkesteritoimintaan pääset mukaan heti kun taitosi vähän karttuvat.
Opetus maksaa 170 €/lukukausi, eli 340 € vuodessa.
Kysy vapaita paikkoja: Soittokunnan ja musiikkikoulun toiminnanohjaaja Pauliina Sormunen, p. 040 841 4680, seurakuntiensoittokunta.oulu@evl.fi, puhelinajat maanantai ja tiistai klo 12-15

Neljä eri tasoista orkesteria

Seurakuntien, konservatorion ja Oulu-opiston yhteisissä puhallinorkestereissa soittaa yhteensä noin 150 lasta, nuorta ja aikuista. Jokaisessa orkesterissa on 20-50 soittajaa. Orkesterit harjoittelevat viikoittain Oulun musiikkikeskuksella ja Raatin nuorisotalolla.

Lisätietoja saat klikkaamalla nimeä.

  Primo 

 Spirito 

  Virtuoso 

 edustusorkesteri Viventi