Kaksi takaapäin kuvattua nuorta osoittaa sormella kohti taivasta. Teksti: Oma elämä, oma usko, oma koti. Seurakunta on mukana muuttuvassa elämässä.

Ikäkausi: Yhteys 19-21 v.

"Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäsi häneltä pyydätte. Tämän käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne." Joh: 15:16-17

Mitä sinulle kuuluu?

Saatat opiskella tai olla jo vakituisesti työelämässä. Kenties olet armeijassa tai suoritat siviilipalvelusta - mietit vielä elämäsi suuntaa. Haaveilet omasta kodista, parisuhteesta ja lapsista tai olet jo perheellinen. Elämäntilanteet 19-21-vuotiaana ovat hyvin moninaiset. 

Seurakuntana haluamme olla mukana aikuistuvassa elämässäsi. Toivomme, että kokisit seurakuntamme omaksi paikaksi toimia ja kasvaa kristittynä. 

Ota rohkeasti Jussiin yhteyttä ja kerro ideasi nuorten aikuisten toiminnasta.

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena toimiminen on tarkoitettu kaikenikäisille. Vapaaehtoistehtävät voivat olla kertaluontoisia tai voit sitoutua pidemmäksikin aikaa. Vapaaehtoistehtäviä on runsaasti ja jokaiselle varmasti löytyy mieleinen tehtävä. Perehdytämme sinut tehtävään. Järjestämme tapaamisia, koulutuksia, suunnittelupäiviä, jotka tukevat sinua vapaaehtoistehtävissäsi. Järjestämme myös vuosittain vapaaehtoisille suunnattuja retkiä ja päiviä kiitokseksi ja virkistykseksi. Syksyisin vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä. Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta löytyy oheisesta linkistä tai lähetys- ja vapaaehtoistyönkoordinaattorilta p. 040 501 4764. 

https://www.oulunseurakunnat.fi/haukiputaan-seurakunta/vapaaehtoistoiminta

 

Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu

Kirkolle keskeistä on sanoma kaikki rajat ylittävästä Jumalan armosta ja rakkaudesta. Kirkon järjestöjen avulla seurakunnat pyrkivät tekemään tästä totta kaikilla mantereilla. Tule mukaan toimimaan lähetystyön hyväksi Haukiputaan seurakunnassa. 

Lisätietoja lähetystyöstä ja kansainvälisestä vastuusta Haukiputaalla saat oheisesta linkistä tai lähetys- ja vapaaehtoistyönkoordinaattorilta p. 040 501 4764. 

https://www.oulunseurakunnat.fi/haukiputaan-seurakunta/lahetys-ja-kansainvalinen-vastuu

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas