Oma elämä, oma usko, oma koti. Seurakunta mukana muuttuvassa elämässä.

 

Mitä sinulle kuuluu?

Saatat opiskella tai olla jo vakituisesti työelämässä. Kenties olet armeijassa tai suoritat siviilipalvelusta - mietit vielä elämäsi suuntaa. Haaveilet omasta kodista, parisuhteesta ja lapsista tai olet jo perheellinen. Elämäntilanteet 19-21-vuotiaana ovat hyvin moninaiset. 

Seurakuntana haluamme olla mukana aikuistuvassa elämässäsi. Toivomme, että kokisit seurakuntamme omaksi paikaksi toimia ja kasvaa kristittynä. 

"Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäsi häneltä pyydätte. Tämän käskyn minä annan teille: rakastakaa toisianne." Joh: 15:16-17.

Ota rohkeasti Tarjaan tai Jussiin yhteyttä ja kerro ideasi nuorten aikuisten toiminnasta.

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisena toimiminen on tarkoitettu kaikenikäisille. Vapaaehtoistehtävät voivat olla kertaluontoisia tai voit sitoutua pidemmäksikin aikaa. Vapaaehtoistehtäviä on runsaasti ja jokaiselle varmasti löytyy mieleinen tehtävä. Perehdytämme sinut tehtävään. Järjestämme tapaamisia, koulutuksia, suunnittelupäiviä, jotka tukevat sinua vapaaehtoistehtävissäsi. Järjestämme myös vuosittain vapaaehtoisille suunnattuja retkiä ja päiviä kiitokseksi ja virkistykseksi. Syksyisin vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä. Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta löytyy oheisesta linkistä tai lähetys- ja vapaaehtoistyönkoordinaattorilta p. 040 501 4764. 

https://www.oulunseurakunnat.fi/haukiputaan-seurakunta/vapaaehtoistoiminta

 

Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu

Kirkolle keskeistä on sanoma kaikki rajat ylittävästä Jumalan armosta ja rakkaudesta. Kirkon järjestöjen avulla seurakunnat pyrkivät tekemään tästä totta kaikilla mantereilla. Tule mukaan toimimaan lähetystyön hyväksi Haukiputaan seurakunnassa. 

Lisätietoja lähetystyöstä ja kansainvälisestä vastuusta Haukiputaalla saat oheisesta linkistä tai lähetys- ja vapaaehtoistyönkoordinaattorilta p. 040 501 4764. 

https://www.oulunseurakunnat.fi/haukiputaan-seurakunta/lahetys-ja-kansainvalinen-vastuu

Hiljaisuuden ilta Haukiputaan kirkossa 3.11. klo 18.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, nuorisokasvatuksen tiimiesimies
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas
seurakuntapastori
Haukiputaan seurakunta
Kirkkotie 10
90830 Haukipudas