Oulujoen seurakunnan rippikoulu

Rippikoulu on seikkailu, jonka voi kokea vain kerran. Siellä on tilaisuus pohtia yhdessä muiden kanssa elämän suuria kysymyksiä: Mikä on elämässä tärkeää? Minkälainen on suhteeni Jumalaan? Rippikoulussa opiskellaan kristinuskon keskeisimmät asiat. Opiskelu on yhdessä tekemistä ja kokemista, keskusteluja ja oivaltamista. Riparilla myös pelataan ja leikitään, ollaan rennosti ja pidetään hauskaa. Riparimuistot ja -tunnelmat elävät pitkään mielissä. 


Rippikouluihin ilmoittautumisesta on lähetetty koteihin tietoa kirjeitse viikolla 40 eli lokakuun alussa.  Rippikoulun infokirje on lähetetty vain kirkkoon kuuluville nuorille, mutta voit pyytää, että se lähetetään teillekin soittamalla Oulujoen kirkkoherranvirastoon tai rippikouluvastaaville.

Rippikouluilmoittautuminen on auki koulujen syysloman jälkeen 26.10-30.10 (viikolla 44). Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä lomakkeella ja ryhmävalinnoissa nopeus ei ole ratkaisevaa, vaan ryhmäpaikat jaetaan toiveiden mukaan ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Ilmoittautumislinkki ja muu kaikkia Oulun rippikouluja koskeva informaatio löytyvät Rippikoulun pääsivuilta.

> Rippikoulun pääsivulle

Oulujoen ryhmäkohtaisilta sivuilta löydät eri ryhmien kokoontumisaikataulut, joten voit ottaa ne huomioon jo ilmoittautumisvaiheessa. Ryhmäjakojen varmistuttua sinne tulevat myös ryhmien ohjaajien yhteystiedot esimerkiksi poissaoloista sopimista varten. Ryhmän vaihtamista koskevat toiveet tulee hoitaa rippikouluvastaavien kautta.

KYSYTTÄVÄÄ RIPPIKOULUSTA?

Voit ottaa yhteyttä rippikouluvastaaviin kaikissa kysymyksissä puhelimitse tai sähköpostilla. Jos haluat tulla kasvotusten keskustelemaan, tervetuloa 26.10.2020 klo 17-19 käymään Hintan seurakuntatalolla. Iida ja Jone ovat paikalla silloin ja voit rauhassa keskustella rippikoulun käymisestä. Autamme myös tarvittaessa sähköisen ilmoittautumisen tekemisessä.

Iida Glumoff
seurakuntapastori
040 50 46467

Jouni "Jone" Heikinheimo
nuorisotyönohjaaja
040-7379643