Nuorille (yläasteikäiset ja sitä vanhemmat nuoret)

Nuorten Klubi

Joka keskiviikko on Repussa Nuorten Klubi klo 18-20. Kahvipannu on kuumana, juttuseuraa on tarjolla, musisointivälineet sekä biljardi- ja pöytäjalkapallopelit odottavat käyttäjiä. Tule ja lähde oman aikataulusi mukaan.

Keväällä rippikouluryhmät osallistuvat Nuorten Klubi-iltoihin. Nuorten oma raamattupiiri aloittelee keväällä toimintaansa Klubi-iltoina.

Klubi-illat päättyvät syksyn osalta 5.12. (Klubi-iltaa ole 28.11. rippikouluopetuksen takia)

Keväällä Nuorten Klubi-illat jatkuvat 16.1. Iltoja ei ole 6.3. (hiihtoloma), 17.4. (hiljainen viikko) ja 1.5. (vappu) Kevään viimeinen ilta on 8.5.

Nuorten sählykerho

Sekasählykerho 7-9-luokkalaisille nuorille keskiviikkoisin klo 16-17. Mahdollista myös muihin pallopeleihin. Kerhoa ohjaa Oona ja Lotta. Kulku kerhoon urheilukentän puolelta iltakäyttäjien ovesta.

Nuorisotyönohjaaja tavoitettavissa

Elämä potkii joskus päähän ja joskus se tuntuu menevän paremmin, kuin osasi kuvitella. Näissä ja muissakin mieltä askarruttavissa tilanteissa on hyvä muistaa sanonta: Jaettu suru on puolikas suru ja jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Nuorisotyönohjaaja on valmiina jakamaan niin ilot kuin surutkin ja voit ottaa yhteyttä soittamalla, tekstaamalla, WhatAppin kautta, sähköpostilla tai vaikka "etanapostilla." Voit myös napata hihasta kiinni, kun näet minut.

Nuokkarin pidennetyt perjantai-illat

Olemme mukana Oulunsalon Nuorisotalon pidennetyissä perjantai-illoissa (klo 22 saakka): 5.10., 9.11. ja 7.12.

 

> Nuorten Instagram-tili

Kuva: Kirkon kuvapankki / Sanna Krook
Kuva: Kirkon kuvapankki / Sanna Krook
Nuorisotyönohjaaja
Oulunsalon seurakunta
Vattukuja 2
90460 Oulu