Luonnonkauneutta ja kohtaamisia 

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan joka viikkoisissa messuissa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla.

Tervetuloa mukaan!

MESSU SUNNUNTAISIN KLO 10

Messun jälkeen sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen kirkkosalissa. Vapaaehtoisen rukouspalveluhenkilön tunnistat vihreästä rintamerkistä. Myös pappi on paikalla sielunhoitoa varten.

KAHDEN VARTIN VIIKKOMESSU TORSTAISIN KLO 18

Pidä tauko arkipäivän päätteeksi ja nauti hetki pyhästä sanan, rukouksen ja ehtoollisen äärellä. Toteutustavat vaihtelevat, mutta sisältö on sama. Messun jälkeen teehetki.

YHTEISÖLLINEN AAMUPALA TORSTAISIN KLO 9-10

Yhteisöllinen aamupala on mukava hetki aloittaa arkinen päivä yhdessä. Se on tarkoitettu kaikille. Vapaaehtoisten valmistama aamupala sisältää puuroa, leipää, leikkeleitä, kahvia, teetä ja mehua. Aamupala on maksuton. 
---

Muistathan, että turvallisuusvälit ja turvallisuusohjeet koronan johdosta ovat edelleen voimassa kaikissa tilaisuuksissa. Sairaana tai hiukan flunssaisena ei voi osallistua. Virsikirjojen käytön osalta suositellaan ottamaan oma virsikirja mukaan tai käyttämään virisikirjaa älypuhelimen nettiselaimella os. virsikirja.fi.

Kaikki messut, hartaudet ja konsertit Karjasillan kirkosta ovat kuultavissa nettiradion välityksellä ja katseltavissa osin virtuaalikirkon kautta. Siirryt Karjasillan kirkon kanavalle klikkaamalla Karjasillan kirkon kuvaa. 

YouTube-video