Luonnonkauneutta ja kohtaamisia 

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan joka viikkoisissa messuissa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla.

Tervetuloa mukaan!

VERKKOKIRKKO: SANAJUMALANPALVELUS SUNNUNTAISIN KLO 10

VERKKOKIRKKO: KAHDEN VARTIN VIIKKOHARTAUS TORSTAISIN KLO 18

EHTOOLLISHETKI KARJASILLAN KIRKOSSA keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17 ke 7.4., ke 14.4. ja pe 16.4.

Karjasillan kirkossa vietetään 20 minuutin ehtoollishetkiä arki-iltaisin klo 17. Niihin voi osallistua enimmillään 6 seurakuntalaista. Ehtoollishetkiä voidaan viettää 2 peräkkäinen ja niihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kaikki messut, hartaudet ja konsertit Karjasillan kirkosta ovat kuultavissa nettiradionLinkki avautuu uudessa välilehdessä välityksellä ja katseltavissa osin Karjasillan seurakunnan YouTube -kanavan ja virtuaalikirkonLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta. 

Katso: Pääsiäinen Karjasillan seurakunnassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

AJANKOHTAISTA VIIKKOTOIMINNASTA

Noudatamme viranomaisten määrittämiä koronarajoituksia. 31.3. saakka Oulun seurakunnissa järjestetään pääosin vain virtuaalitapahtumia, lukuun ottamatta alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmätoimintaa. Korona-ajan suojautumisohjeita tulee edelleen noudattaa.

 

YouTube-video