Luonnonkauneutta ja kohtaamisia

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan keskinäisessä yhteydessä Jumalan sanan ja sakramentin äärellä joka sunnuntaisessa jumalanpalveluksessa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla. Tervetuloa mukaan!

 

MESSU sunnuntaisin klo 10
Messun jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Rukouspalveluvuorossa olevan tunnistaa vihreästä rintamerkistä.

Kahden Vartin VIIKKOMESSU torstaisin klo 19 (1.11. alkaen). Viikkomessun jälkeen teehetki seurakuntasalissa tai kirkon aulassa.

AAMUPUURO torstaisin klo 9–10
Aloita aamusi yhdessä. Karjasillan kirkon aamupuuro on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit aamupalan yhteydessä vaihtaa kuulumisia ja tavata ihmisiä. Aamupuuro on vapaaehtoisten valmistama ilmainen aamupala.

Karjasillan kirkko on avoinna henkilökohtaiselle hiljentymiselle tai tutustumiselle kirkkoherranviraston aukioloaikoina ma–pe klo 9–16. Kirkon opastettu esittely ryhmille on mahdollista tilata p. 08 5313200

Lähetyspiiri tiistaisin klo 17.30–19 Karjasillan kirkon koulutussali
Raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18–20 Karjasillan kirkon koulutussali
Perhekerho torstaisin klo 9–11.30 Karjasillan kirkon päiväkerhohuone (aloitamme aamupuurolla)

Tulevia tapahtumia Karjasillan kirkossa

Su 17.3. klo 18 DUETTO-KONSERTTI. Esiintyy Olli Kelhä, Taina Hurtig, Sari Vähäkangas ja Minna Joki-Luomala. Vapaa pääsy.
Ti 19.3. klo 17.30–19 LÄHETYSILTA, vieraana Matti Laurila, kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri.
To 21.3. klo 20 VIRTUOOSI AMERIKASTA. Urkuri Jens Korndoerfer, USA:sta esiintyy. Ohjelmamaksu 10 euroa.
Su 24.3. klo 10 MARIANPÄIVÄN PERHEMESSU JA PERHETAPHTUMA. Tapahtumaan on kutsuttu vuonna 2018 Karjasillan seurakunnassa kastetut perheineen ja läheisineen. Messun jälkeen tarjolla on kirkkolounas- ja kahvit sekä valokuvaus.
La 30.3. klo 17–22 Earth Hour Elämysten illallinen -ilmastotapahtuma
ks. http://www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat/2019-03-30/earth-hour-elamysten-illallinen-ilmastotapahtuma
Su 31.3. klo 10 Kappalainen Liisa Karkulehdon LÄHTÖSAARNA. Kutsumme teitä lämpimästi mukaan saattamaan Liisaa eläkkeelle. Messun jälkeen on läksiäiskahvit seurakuntasalissa ja Liisan muistamiset.
Su 31.3. klo 16 BACH TO YOU -konsertti. Pianotaiteilija Jouni Somero esiintyy. Vapaa pääsy. Ohjelma 15 euroa, josta osa Yhteisvastuukeräykselle.
Su 14.4. klo 10 PALMUSUNNUNTAIN MESSU JA Herättäjän kirkkopyhä.

 

Hiljaisen viikon iltakirkot