Luonnonkauneutta ja kohtaamisia 

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan keskinäisessä yhteydessä Jumalan sanan ja sakramentin äärellä joka sunnuntaisessa jumalanpalveluksessa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla. Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista: Messu sunnuntaisin kello 10

1.6. alkaen myös seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua messuun ja ehtoolliselle paikan päällä. Henkilörajoitukset ovat edelleen voimassa ja Karjasillan kirkkoon mahtuu turvavälit ja turvallisuusohjeet huomioiden 133 henkeä. Ohjeet ehtoolliselle osallistumiselle saat paikan päällä. 

Virsikirjojen käytön osalta seurakuntalaisia pyydetään mahdollisuuksien mukaan ottamaan oma virsikirja mukaan. Virsikirja löytyy myös älypuhelimesta, kun kirjautuu sivustolle virsikirja.fi. 

Jumalanpalvelukset, hartaudet ja konsertit Karjasillan kirkosta ovat kuultavissa edelleen nettiradion välityksellä ja katseltavissa osin virtuaalikirkon kautta. Siirryt Karjasillan kirkon kanavalle klikkaamalla Karjasillan kirkon kuvaa. 

Löydät meidät myös Youtubesta

 

YouTube-video