Luonnonkauneutta ja kohtaamisia 

Karjasilta-Kaukovainio alue on monipuolinen ja kehittyvä  asuinalue, jossa sukupolvet kohtaavat. Alue käsittää seitsemän kaupunginosaa (Hiironen, Höyhtyä, Karjasilta, Kaukovainio, Lintula, Mäntylä ja Nokela).  Karjasillan kirkko on yksi alueen selkeimmistä maamerkeistä.

Omalla tavallaan ainutlaatuiset kaupunginosat täydentävät toisiaan ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joille yhteistä on välittömyys ja välittäminen. Tätä toivomme myös alueen ihmisten kokevan joka viikkoisissa messuissa, kirkkokahveilla sekä arkisin monissa kerhoissa, piireissä ja aamupuurolla.

Tervetuloa mukaan!

TIEDOTE 30.11.

Oulun ev.lut seurakuntien jumalanpalvelukset ja tapahtumat siirretään verkkoon tiistaista 1.12. lähtien aina 18.12. saakka. Toisen ja kolmannen adventin jumalanpalvelukset järjestetään ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Voit osallistua jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä.

VERKKOKIRKKO: SANAJUMALANPALVELUS SUNNUNTAISIN KLO 10

Jumalanpalvelus on kuunneltavissa ja katseltavissa nettiradion ja virtuaalikirkon välityksellä.

VERKKOKIRKKO: KAHDEN VARTIN VIIKKOHARTAUS TORSTAISIN KLO 18

Viikkohartaudet ovat kuunneltavissa nettiradion välityksellä.

TOISTAISEKSI PERUTTU: YHTEISÖLLINEN AAMUPALA TORSTAISIN KLO 9-10

Yhteisöllinen aamupala on mukava hetki aloittaa arkinen päivä yhdessä. Se on tarkoitettu kaikille. Vapaaehtoisten valmistama aamupala sisältää puuroa, leipää, leikkeleitä, kahvia, teetä ja mehua. Aamupala on maksuton. 
---

Kaikki messut, hartaudet ja konsertit Karjasillan kirkosta ovat kuultavissa nettiradion välityksellä ja katseltavissa osin virtuaalikirkon kautta. Siirryt Karjasillan kirkon kanavalle klikkaamalla Karjasillan kirkon kuvaa. 

AJANKOHTAISTA VIIKKOTOIMINNASTA

Viikoittainen toiminta, kuten perhe- ja päiväkerhot, varhaisnuorten kerhot, raamattupiiri, eläkeläistenkerhot, kuoro- ja musiikkiharjoitukset sekä aamupuuro ja kirkkokahvitilaisuudet on kaikki toistaiseksi peruttu koronapandemian johdosta ajalla 1.–18.12.2020. 

Tästä huolimatta toivotamme sinulle turvallista ja siunattua adventinaikaa!
- Karjasilta-Kaukovainio alueen työntekijät ja vapaaehtoiset

 

 

 

 

 

 

 

 

YouTube-video