Rippikouluvaihtoehdot vuonna 2021

 

Seuraaviin rippikouluihin ilmoittaudutaan yhteisellä ilmoittautumislomakkeella ma 26.10.2020 klo 9.00 – pe 30.10.2020 klo 21.00 netissä osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/rippikoulu. Rippikoulun järjestävä seurakunta käy ilmi ryhmän nimestä. 


1.    Leiririppikoulut. Leirijaksot pidetään leirikeskuksissa.

2.    Päivärippikoulu ja cityripari. Rippikouluun kokoonnutaan päivisin ja yöt nukutaan kotona.

3.    Talvirippikoulu. Leirijakso pidetään leirikeskuksessa koulujen joulu- tai hiihtolomalla.

4.    Laskettelurippikoulu. Leirijakso vietetään Juuman leirikeskuksessa ja sieltä käsin käydään muutamana päivänä laskettelemassa. Lasketteluliput ja -varusteet eivät sisälly hintaan.

5.    Prosessirippikoulu. Leiririppikoulu, jossa opetus käydään läpi tekämällä ja kokemalla.

6.    Sporttiripari. Leiri, jossa on päiväohjelmassa tilaa omatoimiselle treenille. Lisäksi liikutaan yhdessä. Ei keskity tiettyyn lajiin tai ole rajattu vain aktiiviharrastajille.

7.    Maastopyöräripari. Osana rippikoulua pyöräillään Rokuan leirikeskuksen lähimaastossa. Vaatii omat varusteet.

8.    Partiorippikoulu. Tarkoitettu kaikille retkeilystä ja vaeltamisesta kiinnostuneille. Majoittuminen teltoissa Rokuan maastossa. Osallistujan ei tarvitse olla partiolainen. Rippikouluryhmä on avoin kaikille Oulun hiippakunnan rippikoululaisille. Lisätiedot Sanna Parkkinen p. 040 574 7116.

 


Muualla kuin Oulun seurakunnissa, yleensä eri järjestöissä, rippikoulunsa suorittavat tutustuvat talven aikana kotiseurakuntaansa. Tutustumisjaksoa varten jokaisessa seurakunnassa oma ryhmänsä, johon ilmoittaudutaan omalla lomakkeellaan ma 26.10.2020 klo 9.00 – pe 30.10.2020 klo 21.00 netissä osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/rippikoulu 

9.    Muualla rippikoulun käyvien ryhmä. Saat ryhmän kokoontumisten jälkeen todistuksen seurakuntaan tutustumisesta, minkä tarvitset kesän leiriä varten.

 

Seuraaviin rippikouluihin ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti puhelimitse ma 26.10. – pe 30.10.2020 ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

10.    Etärippikoulu. Etäopetuksena kesällä toteutettava rippikoulu nuorille, joille lähiopetukseen osallistuminen ei ole mahdollista. Talvikausi suunnitellaan yksilöllisesti. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Mono Kuoppala p. 040 5747124.

11.    Kehitysvammaisten rippikoulut. Opetuksessa käytetään paljon musiikkia ja eri aistien kautta tapahtuvaa kokemuksellisuutta. Ryhmiä järjestetään kolme: Keväällä syvästi kehitysvammaisten rippikoulu. Kesällä on leiririppikoulu Rokualla ja päivärippikoulu keskustan seurakuntatalolla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen kehitysvammaistyön pastori Eeva-Maija Monto p. 040 579 7805

12.    Erityisnuorisotyön pienryhmärippikoulut on tarkoitettu erilaisissa tilanteissa enemmän tukea tarvitseville nuorille, kuten pienluokkien ja erityiskoulujen oppilaille. Siihen voivat osallistua myös ne nuoret, joilta rippikoulu on jäänyt kesken tai kokonaan käymättä. Ryhmiin otetaan max. 8 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: erityisnuorisotyöntekijä Taavi Aalto p. 0405747118

Erityisnuorisotyön pienryhmärippikoulu 1 toteutetaan päiväkoulu- ja iltarippikoulumuotoisena joulu-helmikuussa. Konfirmaatio 6.2.2021. 
Erityisnuorisotyön pienryhmärippikoulu 2 toteutetaan päiväkouluna heinä-elokuussa. Konfirmaatio 28.8.2021.